Skip to main content
 1. Home
 2. Muziek
 3. Dance/Electronic
 4. Parov Stelar
Parov Stelar

Dance/Electronic

Parov Stelar tickets

5 Resultaten

Datum Selectie

België

Er zijn geen aankomende evenementen in België.

Er zijn andere evenementen beschikbaar hieronder.

Internationale evenementen

5 evenement(en)
 • Nov.
  29
  Vrij. 20:00
  Tipsport Arena - Praha 7, TsjechiëPAROV STELAR
  Tickets
 • Nov.
  30
  Zat. 19:45
  COS Torwar - Warszawa , PolenParov Stelar
  Tickets
 • Dec.
  05
  Don. 20:00
  Rockhal Box - Esch-sur-Alzette, LuxemburgParov Stelar
  Tickets
 • Dec.
  11
  Woe. 20:00
  AFAS Live - Amsterdam, NederlandParov Stelar
  Tickets
 • Dec.
  12
  Don. 20:00
  Jahrhunderthalle - Frankfurt am Main, DuitslandParov Stelar
  Tickets

Over Parov Stelar

Oostenrijks meest erkende artiest na Mozart is terug met een nieuwe plaat en een nieuwe tournee! Zichzelf voortdurend blijven heruitvinden en zijn publiek keer op keer verbazen, het zijn twee kwaliteiten waarover een artiest ontegensprekelijk moet beschikken om een pionier te zijn in zijn genre. Hoewel het slechts weinigen gegeven is, doet Marcus Füreder aka Parov Stelar beide met een moeiteloos gemak.

Hij heeft reeds twaalf albums op zijn palmares staan om dat te bewijzen, met een sound die tegelijk retro, elegant en energiek klinkt. Met een unieke stijl tussen jazz en electro in, heeft de artiest zich op de voorgrond van de internationale muziekscene weten plaatsen. Op 42-jarige leeftijd is Marcus uitgegroeid tot een alom gelauwerd producer en meester van de electro swing. Zijn muziek is een mengeling van stijlen, gevoed door samples van soul tot pop, over jazz en natuurlijk swing. Deze worden handig gemixt met moderne beats en grooves en het eindresultaat is een niet te imiteren geluid dat de hele aardbol uit z’n dak laat gaan! Parov Stelars twaalfde album ‘The Burning Spider’ is opnieuw een creatieve parel, waarmee hij dit keer ook de blues een eervolle rol geeft op een ongeziene manier.

Live laat hij zich steeds omringen door heel wat uitstekende muzikanten, om zijn muziek naar een hogere dimensie te verheffen. Ieder van zijn concerten staat daarom garant voor een bloedhete avond, voor een steeds groter en enthousiaster wordend publiek.