Geen evenementen gevonden

Geen evenementen gevonden, probeer opnieuw!

Over Ari Shaffir

Ari Shaffir was drie seizoenen lang gastheer en medeschrijver van Comedy Central’s ‘This is Not Happening’ . Hij is een graag geziene vaste talkshowgast in ‘Conan’ en ‘@midnight’. Ook het grote doek is hem geen onbekende, zo mocht hij onlangs naast Zach Galifianakis, Gal Gadot and Jon Hamm verschijnen in ‘Keeping Up With The Joneses’. Op podcastvlak staat hij aan de wieg van de immense populaire ‘Skeptic Tank’, een wekelijkse interviewshow waarin hij met werkelijk iedereen een babbeltje slaat: ouders, comedians en prostituees. Zelf omschreef hij het motto van de serie als: “to help understand humanity better and also to make fart jokes.”

De downloadcijfers en ratings op iTunes liegen er niet om: meer dan 100.000 fans-luisteraars wachten elke week op Ari’s nieuwe avonturen. Als fervente sportfanaat kan je hem dan weer aan het werk horen in ‘Punch Drunk Podcast’, samen met Sam Tripoli en Jayson Thibault. In deze “Asian massage for the real sports fan” hebben de drie comedians het over hun sportgerelateerde meningen, weddenschappen en complottheorieën.

De afgelopen vijf jaar brachten Shaffir twee stand-up specials voor Comedy Central (‘Paid Regular’ en ‘Passive Aggressive’). Zijn ‘Revenge for the Holocaust’ haalde het tot nr. 1 op iTunes en Amazon, een week na de première. Hij blijft performen voor uitverkochte zalen en zijn naam stond al op de affiche van Just for Laughs Festival in Canada, San Francisco SketchFest, SXSW, the Edinburgh Comedy Festival en vele andere.