Doorgaan naar inhoud
Alter Bridge

Alternatieve Rock

Alter Bridge tickets

8 Resultaten

Datum Selectie

België

3 evenement(en)

Internationale evenementen

5 evenement(en)
8 van de 8 evenementen geladen

Over Alter Bridge

Alter Bridge, de missing link tussen Hard Rock en Heavy Metal, is al 15 jaar lang één absolute publieksfavoriet bij de liefhebbers van het genre. Vandaag kondigt het Amerikaanse viertal een nieuwe plaat aan, die in oktober verwacht wordt. Daarbovenop trekken ze dit najaar ook op tournee, waarbij ze volgende december halt houden in het Koninklijk Circus in Brussel!
Ontdek deze onnavolgbare mix van alternatieve Metal, Hard Rock en Post-Grunge live, tijdens een daverende concertavond met special guests Shinedown en The Raven Age.

Hun zesde plaat Walk The Sky telt veertien krachtige tracks, bij elkaar gepend door een band in topvorm. De stem van Myles Kennedy (die in februari met Slash & The Conspirators nog tekende voor een ronduit geniale show in ons land) komt nog steeds volledig tot haar recht aan de zijde van Mark Tremonti (zang, gitaar), Brian Marshall (bas) en Scott Phillips (drums). Alter Bridge blijft trouw aan zijn unieke DNA, maar vernieuwt en verrast ook met een geheel nieuwe muzikale ervaring. Kortom: een stevige verrijking voor de nu al indrukwekkende discografie van de groep.

Dit najaar trapt Alter Bridge dus een nieuwe tournee af met nieuw werk onder de arm.