1. Home
  2. Paleis 12 Theater

Paleis 12 Theater tickets

Brussels Expo, Brussel, 1020, België

Kaart openen

5 Resultaten

Datum Selectie

Zaal informatie

Paleis 12

Bereikbaarheid

P12 ligt in het hart van Europa en heeft dus een ideale ligging. P12 is gemakkelijk bereikbaar met het vliegtuig, de auto of het openbaar vervoer.
Meer info: www.palais12.com/bereikbaarheid

Low emission zones
Sinds 1 januari 2018 is het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een lage-emissiezone (LEZ). Als u met de auto of bestelwagen komt, kunt u hier controleren of uw voertuig in de LEZ mag rijden. Als u niet aan de voorwaarden voldoet, kunt u bij het binnenrijden van Brussel gebruik maken van de transitparkings en van de alternatieven voor de auto.

Alvast bedankt voor uw bijdrage aan de gewestelijke inspanningen voor een betere luchtkwaliteit!


Parking

P12 heeft tal van parkeerplaatsen die gemakkelijk toegankelijk zijn vanaf de Ring. Deze zijn beschikbaar aan de ingang van de parkeerterreinen. De site is gemakkelijk toegankelijk met de wagen dankzij het uitgebreide wegennetwerk in België. Meer dan 12.000 auto’s kunnen een parkeerplaats vinden in de nabijheid van P12.

Parking B,T & M
Geautomatiseerde Parkings open 24/24. Liggen dicht bij de publieksingang van P12.
Tarief: €10

Parking C
Heeft een capaciteit van 9.900 parkeerplaatsen en is bovendien verbonden met P12 via een loopbrug en een private weg tot aan P12.
Tarief: €10

Parking E
Heeft een capaciteit van 900 parkeerplaatsen en ligt dicht bij de publieksingang van P12.
Tarief: €10


Openbaar vervoer

Metro
Koning Boudewijn – Halte “Heizel”

Tram
Esplanade – Halte/terminus “Esplanade”
Heizel – Halte/terminus “Heizel”
Stadion – Halte “Koning Boudewijn”

Bus
Heizel – Halte/terminus “Heizel”
Dienstregeling op www.mivb.be

Train
BRUSSEL ZUID
In het Zuid Station neemt u de rechtstreekse metro (lijn 6) richting Koning Boudewijn. U stapt uit in het station Heizel. Deze rit neemt ongeveer 15 minuten in beslag.
CENTRAAL STATION
U neemt dan metrolijn 5 richting Erasmus. U stapt over in het station Beekkant en neemt lijn 6 richting Koning Boudewijn. U stapt uit in het station Heizel. Deze rit neemt ongeveer 20 minuten in beslag. U kan tevens lijn 1 nemen in het Centraal Station richting Weststation en overstappen in Beekkant. In Beekkant neemt u dan lijn 6 richting Koning Boudewijn. U stapt uit in het station Heizel. Deze rit neemt tevens 20 minuten in beslag.


PBM - toegankelijkheid

P12 biedt een volledige waaier van accommodaties voor mindervalide bezoekers zodat zij zeker kunnen zijn van hun veiligheid, comfort en plezier bij onze events en in onze infrastructuur. P12 beschikt over een lift indien u de tribunes wenst te bereiken. Bij staande events wordt een verhoogd platform geïnstalleerd (met zicht op het podium) dat voor een goede zichtbaarheid zorgt. De bar en de merchandingsstanden hebben een verlaagde toonbank die aangepast is voor de bezoekers in rolstoelen.

P12 behoudt zich het recht voor om toegang tot bepaalde zones te weigeren waar uw veiligheid niet volledig gewaarborgd zou zijn.

Meer info: www.palais12.com/pbm


Brussel vs. gehoorproblemen

Steeds meer jongeren kampen met gehoorproblemen door versterkt geluid. Daar wil Brussel iets aan doen! Lees er hier meer over.