1. Home
  2. Kursaal Oostende
Kursaal Oostende

Kursaal Oostende tickets

Monacoplein, Oostende, 8400, België

Kaart openen

70 Resultaten

Datum Selectie

20 van de 70 evenementen geladen

Zaal informatie

Kursaal Oostende

Over Kursaal Oostende:
Kursaal Oostende is een mythische plek. Al van in de negentiende eeuw kwamen mensen ontspanning zoeken op deze plaats. Het huidige gebouw dateert van vlak na de tweede wereldoorlog. Maar geen schrik, van 2003 tot 2005 onderging het gebouw een ingrijpende renovatie. Tegenwoordig kan Kursaal Oostende prat gaan op een schitterende concertzaal met meer dan 2.000 zitplaatsen, de Delvauxzaal voor evenementen tot 700 mensen, een schitterende Erehal waar tot 1.500 mensen kunnen feesten en vergaderzalen met 20 tot 200 plaatsen.


Restaurants:
Een gouden raad van tante Kursaal Oostende: vertrek tijdig naar een voorstelling. Vermijd files, het gebrek aan parkeerplaats of een opgejaagde echtgenoot. Er zijn vele restaurants in Oostende om voor het optreden gezellig te dineren. Een overzicht van alle restaurants in Oostende vindt u Hier.


Hotels:
Geen trein terug, een glaasje te veel gedronken of gewoon een gezellig weekendje maken na uw bezoek aan Kursaal Oostende? Dan kan u opteren om te blijven slapen in een van de vele hotels in Oostende. Een overzicht van alle hotel kan u HIER terug vinden.


Rolstoel:
De rolstoelplaatsen bevinden zich op rij 30 van het auditorium. Rolstoelgebruikers nemen zoals alle andere bezoekers de hoofdingang via het Monacoplein. Na de ticketcontrole kan u met de lift naar de foyer (tweede verdieping). Via de foyer kan u het auditorium eenvoudig bereiken. Aarzel niet om iemand van het personeel aan te spreken als u hulp nodig heeft.


Waar kunnen we parkeren?
- Er zijn in Oostende diverse gratis en betalende parkings. Klik hier voor een overzicht.
- We raden iedereen aan om tijdig af te zakken naar de kust. De parkings staan dikwijls helemaal vol tijdens drukke (zomer)dagen.


Met de trein naar Kursaal Oostende.
- Het station in Oostende bevindt zich op 15 tot 20 wandelen van het Kursaal.
- Afstaphalte bus: Oostende Casino-Kursaal
- Afstaphalte tram: Marie-Joséplein


Met de kusttram naar Kursaal Oostende.
- De kusttram stopt aan de afstaphalte ‘Marie-Joséplein’.
- De halte bevindt zich op 200 meter van het Kursaal.