Doorgaan naar inhoud
Kursaal Oostende

Kursaal Oostende tickets

Monacoplein, 8400 Oostende, België

Kaart openen(Opent in nieuw tabblad)

98 Resultaten

20 van de 98 evenementen geladen

Zaal informatie

Kursaal Oostende

Zaal

De concertzaal van Kursaal Oostende heeft meer dan 2.000 comfortabele fauteuils en een natuurlijke akoestiek. De zaal is opgedeeld in een even en een oneven kant met allemaal genummerde zitplaatsen. De parterre (beneden) is verdeeld in drie grote partijen. Zowel aan de even als de oneven zijkant van de parterre bevinden zich de zijbalkonnen C. Het grote hoofdbalkon is achteraan in de zaal en uitsluitend te bereiken via de trappenhal (foyer).


Bezoekers met een beperking

De rolstoelplaatsen bevinden zich op rij 30 van het auditorium. Rolstoelgebruikers nemen zoals alle andere bezoekers de hoofdingang via het Monacoplein. Na de ticketcontrole kan u met de lift naar de foyer (tweede verdieping). Via de foyer kan u het auditorium eenvoudig bereiken. Aarzel niet om iemand van het personeel aan te spreken als u hulp nodig heeft. Op verdieping 1 kan u met de lift eenvoudig de toiletten bereiken. Assistentiehonden zijn welkom in het Kursaal, andere huisdieren worden niet toegelaten.

Reservatie: Een rolstoelplaats reserveren kan uitsluitend op het nummer 070 222 107 (ma-vrij van 09:00 tot 17:00).

Personen met een handicap die beschikken over een geldige parkeerkaart kunnen - naast de voorbehouden plaatsen - ook gratis parkeren langs de openbare weg op de plaatsen die normaal betalend zijn. Hou wel rekening met plaatsen die voorbehouden zijn voor bewonersparkeren, zorgverstrekkers of andere specifieke aanduidingen ter plaatse.


Bereikbaarheid

Parkeren
Er zijn verschillende betalende en gratis parkings in Oostende. We raden iedereen aan om tijdig te vertrekken om parkingstress te vermijden. Op bepaalde dagen kan het bijzonder druk zijn in de stad. Meer info: www.kursaaloostende.be/parkeren

Met de auto
E40: De E40 autosnelweg verbindt Brussel met Oostende. In een groot uur ben je met de auto of autocar van Brussel in Oostende.
E17: Vanuit Antwerpen neem je de E17, vervolgens de E40 richting Oostende.
GPS: Monacoplein, 8400 Oostende

Met de trein
Het station in Oostende bevindt zich op 15 tot 20 minuten wandelen van het Kursaal.

Met de tram
De kusttram stopt aan de afstaphalte ‘Marie-Joséplein’.
De halte bevindt zich op 200 meter van het Kursaal.

Met de bus
De bus stopt aan de afstaphalte ‘Marie-Joséplein’ of de halte 'Oostende Casino-Kursaal'.
De halte 'Marie-Joséplein' bevindt zich op 200 meter van het Kursaal.