Betaalmethoden

Bancontact

Je kan bij ticketmaster.be betalen met Bancontactkaart en met de Payconiq by Bancontact-App of jouw bank app.

Kies je voor de bancontactkaart, geef dan je kaartnummer en vervaldatum in en vervolgens kan je de betaling uitvoeren in je vertrouwde bankomgeving.
De betaling verloopt snel en veilig. Voor een optimale bescherming van de gegevens kan een 3D-secure authenticatie gevraagd worden. Klik hier voor meer info over 3D-secure.

Wens je te betalen met de Payconiq by Bancontact-App of jouw bank app, dan word je via desktop doorverwezen naar de betaalpagina. Daar krijg je een QR-code die je dient te scannen met de App. Bij mobiele betalingen wordt er gevraagd om de App te openen.

Kredietkaart / Debetkaart

Wij aanvaarden Visa, Mastercard, American Express en Maestro.

Kies je kaart en geef je kaartnummer, beveiligingscode en vervaldatum in. Ook hier maken wij gebruik van 3D-secure authenticatie bij elke transactie voor een optimale bescherming. Klik hier voor meer info.

PayPal

Nadat je beslist hebt deze betaalmogelijkheid te gebruiken, zal je doorverwezen worden naar de PayPal website. Via je PayPal account kan je de betaling dan uitvoeren.

iDeal

Deze betaalmethode is voor iedereen met een Nederlandse bankkaart. Je wordt naar de website van je bank geleid om daar op een vlotte en veilige manier de transactie uit te voeren.

Ticketmaster Gift Card

Kies als betaalmethode voor Gift Card en geef het 16-cijferige Gift Card nummer en de 3-cijferige veiligheidscode in. Als er een restbedrag dient betaald te worden kan dit door een tweede Gift Card te gebruiken (max. 4) of een andere betaalmethode te kiezen.

Overschrijving

Wanneer je aan het eind van je reservering komt, toont de bevestigingspagina de informatie die nodig is om je betaling per overschrijving uit te voeren. Deze informatie wordt je ook per e-mail bezorgd. Je krijgt ons rekeningnummer te zien (IBAN en Swift codes), je bestelnummer dat als mededeling dienst doet, en het totaalbedrag dat je dient te betalen.

Hierna beschik je over vijf werkdagen om de betaling uit te voeren. Indien we de betaling niet binnen deze termijn ontvangen, vervalt je reservering.

Je tickets worden verzonden van zodra we de betaling per overschrijving ontvangen.

Opgelet!

Deze betaalmogelijkheid wordt niet meer aangeboden wanneer het evenement binnen de 16 kalenderdagen plaatsvindt.
Je kan jammer genoeg niet voor elk evenement betalen met een overschrijving.
Wij verzenden geen overschrijvingsformulieren per post. Alle betaalinstructies worden per e-mail overgemaakt.

FAQ

Hoe kan ik bij ticketmaster.be betalen?

Je kan betalen met kredietkaart (Mastercard, Visa of American Express), Bancontact (App en kaart), PayPal, Ticketmaster Gift Cards, iDeal of via overschrijving.

Heeft ticketmaster.be een veilige betaalomgeving?

Ja. Voor online kaartbetaling maken we gebruik van 3DS 2.0, ontworpen tegen fraude en om eerlijke transacties te faciliteren. Ook de Payconiq by Bancontact-app, PayPal en iDeal voldoen aan de strengste beveiligingsnormen om fraude te voorkomen.

Kan er bij ticketmaster.be met een Gift Card worden betaald?

Ja, met de ticketmaster Gift Card. Deze kan je fysiek in alle MediaMarkt winkels in België kopen of online via ticketmaster.be/giftcards.

Wanneer worden mijn tickets verstuurd?

Als je voor eTicket hebt gekozen, ontvang je ze in je mailbox bij ontvangst en bevestiging van uw betaling. eTickets zijn ook op elk moment beschikbaar in "Mijn account" op de site (ticketmaster.be/myAccount).

Als je hebt gekozen om je tickets te verzenden, worden deze na ontvangst en bevestiging van je betaling naar het postadres in je klantaccount gestuurd. Voor sommige evenementen kan er een specifieke leveringstermijn zijn. In dat geval zal dit duidelijk gecommuniceerd worden op onze website.

Kan ik de status van mijn bestelling opvolgen?

Enkel bij tickets die per aangetekende post verzonden worden kan de status van de bestelling opgevolgd worden.

Je dient de post te contacteren met de barcode van je aangetekende zending die je bij ons kan opvragen.

Klik hier voor de volledige FAQ betreffende betalingen en verzending.