Voor Belgische Star Wars™ liefhebbers breken gouden tijden aan: Zij kunnen van 2 april t.e.m. 2 september 2018 terecht bij STAR WARS™ Identities : The Exhibition in Paleis 2 van Brussels Expo. Een unieke tentoonstelling met zo’n 200 originele Star Wars rekwisieten, kostuums, tekeningen en meer, gecombineerd met een identity quest. Het is een vernieuwende moderne expo, waarin we de onvergetelijke personages uit de Star Wars saga op een compleet nieuwe manier opnieuw leren kennen. De bezoekers krijgen zelfs de kans om deel uit te maken van het Star Wars universum.


Tickets
kopen

Voor STAR WARS Identities : The Exhibition zijn diverse ticketsoorten beschikbaar: volwassen - kinder - familieticket. De unieke Collector Tickets zijn ook beschikbaar!


KOOP EEN TICKET

Groepen en scholen

Voor groepen vanaf 10 personen, basisscholen en middelbare scholen gelden aantrekkelijke tarieven.

MEER INFORMATIE

Collector Tickets

Openingstijden

STAR WARS Identities : The Exhibition is alle dagen geopend (behalve op dinsdag – uitzonderlijk tijdens schoolvakanties dinsdagen ook geopend) van 10u tot 18u*.

* Laatste toegang om 17u
* Openingstijden onder voorbehoud van wijzigingen

Klik hier voor ons contactformulier of bel het call center: 0900 40 850 (€0,50/min). Het call center is open van maandag t.e.m. vrijdag van 09u tot 12u30 en 13u30 tot 18u.

Let op: alle tickets voor de tentoonstelling zijn inclusief audiotour en RFID polsband. Deze worden uitgedeeld voordat bezoekers de tentoonstelling betreden. De audiotour en RFID polsband worden na de tentoonstelling weer ingeleverd bij de balie.

Klik voor het bestellen van kaarten in de kalender op de dag van jouw keuze. Er opent een nieuw venster waar je jouw gewenste tickets kan kiezen.