Monet: The Immersive Experience | Ticketmaster


Claude Monet – The immersive Experience is een niet te missen tentoonstelling die, dankzij de allernieuwste digitale technologieën, de werken van de meester op een ongeziene manier tot leven brengt. Laat je letterlijk onderdompelen in meer dan 300 meesterwerken van Monet en beleef een onvergetelijke artistieke ervaring. Ga je graag nog een stap verder, beleef dan zeker ook de VR (Virtual Reality) experience* die je, dankzij een speciale VR-bril de vele reizen, de werkplaats en de kunst van Monet laat (her-)ontdekken.
Deze tentoonstelling mocht reeds meer dan 50.000 bezoekers ontvangen!

Meer info op www.expo-monet.be


*De VR experience is niet inbegrepen in de prijs van het toegangsticket. (2€/persoon, geen reservatie vooraf mogelijk)


Tickets

Bezoek je de expo Monet : The Immersive Experience graag alleen, met het gezin of met vrienden? Er zijn diverse soorten tickets beschikbaar voor volwassenen, kinderen, families en groepen

Groepen en scholen

Voor groepen vanaf 10 personen, basisscholen en middelbare scholen gelden aantrekkelijke tarieven. Voor meer info en reservatie, graag een e-mail sturen naar info@kimochi.be.

Informatie en reservatie: info@kimochi.be.

Openingstijden

UPDATE CORONAVIRUS: De tentoonstelling is gesloten vanaf 14.03 tot en met 19.04.2020. Gekochte tickets blijven geldig. De expo wordt verlengd tot en met zondag 06.09.2020.

Monet: The Immersive Experience is alle dagen geopend, behalve op dinsdag.

Van 10u tot 18u, last toegang 17u
Op donderdag: 10u tot 23u, laatste toegang 22u

Locatie

Horta Gallerij, Grasmarkt 116, 1000 Brussel


Klik hier voor ons contactformulier of bel het call center: 0900 40 850 (€0,50/min). Het call center is open van maandag t.e.m. vrijdag van 09u tot 12u30 en 13u30 tot 18u.

Klik hier voor een overzicht van alle dagen waarop je de expo kan bezoeken. Klik voor het bestellen van kaarten in de kalender op de dag van jouw keuze. Er opent een nieuw venster waar je jouw gewenste tickets kan kiezen.