Monet: The Immersive Experience | Ticketmaster


Heb je er ooit al van gedroomd binnen te stappen in een schilderij? Om compleet op te gaan in het werk, zodat de realiteit van de wereld om je heen vervaagt in de nieuwe wereld die de artiest creëerde? Dat is binnenkort mogelijk! Dankzij de meest recente virtuele projectietechnologie, word je compleet ondergedompeld in het spectaculaire universum van Claude Monet. Dit laat geen mens onberoerd.


Tickets

Bezoek je de expo Monet : The Immersive Experience graag alleen, met het gezin of met vrienden? Er zijn diverse soorten tickets beschikbaar voor volwassenen, kinderen, families en groepen

Groepen en scholen

Voor groepen vanaf 10 personen, basisscholen en middelbare scholen gelden aantrekkelijke tarieven. Voor meer info en reservatie, graag een e-mail sturen naar info@kimochi.be of telefonisch via +32 471 07 27 72.

Informatie en reservatie: info@kimochi.be.

Openingstijden

Monet: The Immersive Experience is alle dagen geopend, behalve op dinsdag met uitzondering van dinsdag 24 & 31 december.

Van 10u tot 18u, last toegang 17u
Op donderdag: 10u tot 23u, laatste toegang 22u


Klik hier voor ons contactformulier of bel het call center: 0900 40 850 (€0,50/min). Het call center is open van maandag t.e.m. vrijdag van 09u tot 12u30 en 13u30 tot 18u.

Klik hier voor een overzicht van alle dagen waarop je de expo kan bezoeken. Klik voor het bestellen van kaarten in de kalender op de dag van jouw keuze. Er opent een nieuw venster waar je jouw gewenste tickets kan kiezen.