Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t.e.m. 23 juni. Voor de 24ste keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardrock tot death metal, van black metal tot punk en metalcore, en nog veel meer. Verzamelen geblazen voor metalheads van over heel de wereld. Het wordt weer een zware metalen hoogmis vol episch gitaargeweld, snelle blastbeats en brutale screams. Bereid je nekspieren maar al voor!

Meer info: www.graspop.be

Festivaltickets

Kies jouw festivalticket(s) en voeg tijdens het bestelproces naar wens GMM-munten toe.

Inbegrepen in elk festivalticket: toegang tot het festivalterrein en camping Boneyard, gratis GMM-parking en shuttlebussen tussen Mol (station) en Dessel (Kiss & Ride). Let op: enkel bezoekers met een combiticket krijgen op donderdag 20 juni 2019 toegang tot camping Boneyard en het festivalterrein.


VIP Tickets

Kies jouw VIP festivalticket(s) en voeg tijdens het bestelproces naar wens GMM-munten toe.

Inbegrepen in elk VIP ticket: toegang tot het festival, de VIP Corner inclusief het VIP deck (eten en drinken niet inbegrepen) en camping Boneyard, gratis VIP parking en shuttlebussen tussen Mol (station) en Dessel (Kiss & Ride). Let op: enkel bezoekers met een VIP ticket combi krijgen op donderdag 20 juni 2019 toegang tot camping Boneyard en het festivalterrein.

NIEUW: Devil's Lake

Op zo’n 25 km van de festivalweide ligt Devil’s Lake (Lommel). In de mooiste natuur aan 2 grote meren kan je een hotelkamer of een luxe cottage boeken, compleet ingericht, met veel privacy, kalmte én een subtropisch zwemparadijs in de achtertuin. Je kan een cottage boeken voor 2 tot 8 personen voor 4 nachten.
Meer info: www.graspop.be/devilslake

Metal Park

Op zo’n 15 km van de festivalweide ligt Metal Park (Mol). Temidden van de uitgestrekte bossen liggen bungalows, met net dat beetje meer comfort, kalmte én een subtropisch zwemparadijs in de achtertuin. Je kan een bungalow boeken voor 2 tot 10 personen of een hotelkamer voor 2 personen.
Meer info: www.graspop.be/metalpark

Camping Skullotel

Camping Skullotel is een camping gelegen op 1,5 km wandelen van het festivalterrein. Ben je op zoek naar rust en wat meer luxe weg van het festivalgedruis? Dan kan je hier een Flexotel kamer of een Festicabin huren.
Meer info: www.graspop.be/skullotel

Camping Metal Town

Camping Metal Town ligt op zo’n 1,5 km van het festivalterrein. Je kan hier een staanplaats reserveren voor je mobilhome, tent, caravan of reserveer er een festihut.
Meer info: www.graspop.be/metaltown

Camping Boneyard

Geen gesleur met tentzeilen, piketten en luchtmatrassen! Helemaal vooraan op camping Boneyard staan de kant-en-klare huurtenten van Festitent opgesteld. Je kan een tent huren voor 4 nachten en voor 2 of 4 personen.
Meer info: www.graspop.be/boneyard

GMM-munten

Op het festivalterrein betaal je eten en drinken met GMM-munten. Na aankoop van GMM-munten in voorverkoop, ontvang je een voucher. Die kan je bij aankomst op het festival omruilen voor GMM-munten.