Ticketmaster Fan Guarantee

Voor onze klanten gaan we ver. Heel ver!

We verkopen enkel officiële tickets !

Al de op Ticketmaster.be verkochte toegangsbewijzen zijn officieel en komen rechtstreeks van de artiesten, teams en zalen en zijn bijgevolg 100% echt.

Wil je alsnog van je aankoop afzien? Dan geven we je 3 dagen de tijd om van gedacht te veranderen.

Al onze tickets zijn volledig terugbetaalbaar tot 72 uur nadat de bestelling werd betaald en bevestigd.
Gelieve het online webformulier in te vullen om een terugbetaling aan te vragen. Wij behandelen uw aanvraag dan zo snel mogelijk.

*Uitzonderingen en administratieve kosten (€2,5 per ticket) kunnen van toepassing zijn

Heb je betere tickets op het oog?

We maken er geen probleem van om je tickets om te ruilen mocht je betere zitplaatsen hebben ontdekt voor hetzelfde evenement, of wanneer je een hogere prijscategorie na de aankoop toch beter acht. Voor het luttele bedrag van €2,5 per ticket voeren we jouw opdracht om een upgrade door te voeren, uit.

Zo’n upgrade-aanvraag laat je ons best weten op het nummer +32 70 222 107 (€0,30/min).

Het evenement is geannuleerd? Dan betalen we je uiteraard alles terug.

Verandert het evenement van datum? Dan contacteren we je om je tickets om te boeken. Als de datum je toevallig niet schikt, dan betalen we je het bestede bedrag terug.

*Uitzonderingen kunnen van toepassing zijn.

Uitzonderingen op de Fan Guarantee kunnen betrekking hebben op VIP, Platinum en andere Premium tickets; tickets bekomen via doorverkoop of veilingen, tickets verkocht met aanverwante producten of packages; tickets voldaan via bank overschrijving; festival tickets; voetbal tickets ; abonnementen en tickets waarop korting van toepassing is/was...

Voor de volledige bepalingen: zie de algemene voorwaarden.