Bilzen Mysteries

Betoverende klank- en lichtpromenade

Herbeleef de rijke geschiedenis van de Landcommanderij Alden Biesen via een nachtelijk, multimediaal parcours boordevol verrassingen. Een feest voor de zintuigen, uniek in België!

Laat je meeslepen door het verleden! De Landcommanderij Alden Biesen bulkt van verhalen. Eeuwenoude geheimen die schuilen in de duisternis komen weer tot leven. Met Bilzen Mysteries beleef je het verleden van Alden Biesen alsof je er zelf bij was!
Meer informatie: bilzenmysteries.be.

Covid-19 maatregelen

Bilzen Mysteries is een openluchtactiviteit waarbij je makkelijk de social distancing in acht kan nemen. Voor jou en onze veiligheid, nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen.

Groepen & Bedrijven

Groepen (vanaf 20 personen) en bedrijven kunnen tickets bestellen via info@bilzenmysteries.be.

Individuele Tickets

Bilzen Mysteries zet je in vuur en vlam

Met een tablet in de hand en een hoofdtelefoon op je oren maak je een ongeziene multimediale tijdreis doorheen 800 jaar geschiedenis van de Duitse Orde.

Van Ridderbroeders op kruistocht over dansende nymfen in de romantische tempel van Minerva tot een verwoestende brand... Laat je meevoeren door het sprookjesachtige decor van Alden Biesen en door een boeiend verhaal gebaseerd op waargebeurde feiten.

Jouw gids is de Heer van Biesen, de laatste eigenaar van het domein. Hij kent de site als zijn broekzak en onthult je één voor één alle geheimen van de Landcommanderij.

Licht-, klank- en beeldeffecten brengen al je zintuigen in vervoering en maken de beleving totaal. Zo boeiend heb je het verleden nog nooit ervaren.

Bilzen Mysteries: beleef het zelf tijdens een één uur durend spektakel.

De Heer van Biesen verwacht je...