Alpine

PartyPlug

Jij houdt van muziek en je zou er dan ook niet aan moeten denken om gehoorschade op te lopen. Bescherm je oren daarom met de PartyPlug van Alpine. Deze beschermen jouw oren op een prettige manier tegen te hard geluid en zorgen er tegelijk voor dat jij de muziek goed blijft horen. Zo geniet jij veilig en onbezorgd van jouw favoriete artiest!

PartyPlug €15,70

PartyPlug Pro Natural

Bezoek je regelmatig concerten en festivals, dan raden wij de PartyPlug Pro Natural oordoppen aan. De kracht van dit product zijn de innovatieve rechtlijnige dempingfilters, waardoor de muziekkwaliteit 100% blijft en het dus alleen lijkt alsof de volumeknop omlaag wordt gedraaid. De oordoppen kunnen makkelijk gereinigd worden en gaan lang mee.

PartyPlug Pro €32,70

Pluggies Kids

Oren zijn gevoelig, maar nog gevoeliger zijn de oren van kinderen. Wist je dat één op de acht kinderen blijvende gehoorschade op loopt? Stel tere kinderoortjes niet bloot aan onnodig veel lawaai en gebruik de Alpine Pluggies Kids. Oordoppen speciaal voor kinderen vanaf drie jaar.

Pluggies Kids €15,70

Muffy

Een andere manier om de kinderoren te beschermen, is met de Alpine Muffy. Dit zijn oorkappen met een verstelbare, met zachte stof bedekte beugel. Door de verstelbaarheid past de Muffy perfect op elk kinderhoofd en kan deze als het ware ‘meegroeien’. De Alpine Muffy gehoorkappen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Muffy €32,70