Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2020 | Ticketmaster

Alcatraz Hard Rock en Metal Festival komt ook in 2020 naar Kortrijk! Net als de voorbije jaren kunnen fans van het betere hardere werk begin augustus terug terecht op de heilige velden van De Lange Munte. Het festival is ondertussen alweer aan zijn 13de editie toe en serveert ook dit jaar enkel en alleen het beste uit de metal en de hard rock scene.

Heb je het graag stevig? Zak dan van 7 tot en met 9 augustus af naar Kortrijk!

Meer info: www.alcatraz.be

Festivaltickets

Kies jouw festivalticket(s) en voeg tijdens het bestelproces naar wens drank- en eetbonnen toe.


VIP Tickets

Kies jouw VIP festivalticket(s) en voeg tijdens het bestelproces naar wens drank- en eetbonnen toe.

Het mag iets meer zijn? Elk jaar meer en beter! Dat is de ingesteldheid waarmee we de VIP zone jaar na jaar aanpakken. Het aantal is beperkt: reserveer snel!

Camping

Alcatraz camping ligt vlakbij het festivalterrein. Met het verplichte campingticket heb je toegang tot alle faciliteiten van de camping met o.a. gratis douches en gespoelde toiletten met 24/24 service, een toffe chill out zone, ontbijtservice,…

De campings zijn toegankelijk vanaf donderdag 16u.

Camping: eten & drinken

Reserveer nu al je sixpacks en ontbijt aan een voordelig voorverkooptarief!

Keuze uit: Jupiler Sixpack - Ontbijtpakket - Ontbijfbuffet

Drank- en eetbonnen

Koop hier je drank- en eetbonnen voor Alcatraz 2020! Reserveer je bonnen vooraf en profiteer van het voordelige voorverkooptarief! Met deze bonnen kan je op het festival terecht voor je aankopen aan zowel de drank- als de eetstanden. De bonnen worden verkocht onder de vorm van een 'food & drink voucher', die je op het festival moet omwisselen voor het juiste aantal bonnen.