Wildfest Tickets

WildFest is een van de meer verfijnde muziekfestivals in België, gewijd aan Hard Rock, Glam Rock, Sleaze Rock en Melodieuze Rock. Het festival vindt plaats in het centrum van België, Geraardsbergen. Het festival is vrij nieuw, maar heeft toch al bewezen dat zij garant staan voor een onvergetelijke avond.

Voor hun eerste editie in 2016, vloog WildFest bands over uit Zweden, Italië en het Verenigd Koninkrijk en vervolledigden ze hun affiche met headliner Crazy Lixx (SE) en co-headliner The Treatment (UK). Dit jaar wil het festival groter gaan en zijn plek verder opeisen in de Belgische Festival Scene.

De derde editie van WildFest vindt plaats op zaterdag 21 april 2018.
De line-up van het festival bestaat uit verschillende bands uit Zweden, Litouwen en België.

WildFest verwelkomt met trots :

Eclipse (SWE)
BulletRain (SWE)
Confess (SWE)
The Cruel Intentions (NOR)
Wildheart (BE)
Emperors of Decay (BE)
Bloody Heels (LV)

WildFest maakt er zijn doel van een leuk festival te organiseren, zowel voor haar bezoekers als de bands die die avond de bühne betreden. Naast het verstrekken van een fatsoenlijke podium en P.A. systeem, voor een optimale muzikale ervaring, zal er ook een ruim aanbod aan drank en snacks zijn die het festival gevoel vervolledigen. Er zal ook een merchandise stand aanwezig zijn en de mogelijkheid om band (leden) te ontmoeten en eventueel je merchandise gesigneerd te krijgen!

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Wildfest'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie