Werchter Boutique Tickets

Line-up: Bruno Mars | Oscar And The Wolf | Years & Years | Jessie J | Tom Odell | DJ Rashida | Lil' Kleine

Hij kan alles. Zingen, dansen, songs schrijven, Werchter Boutique 2018 headlinen. Let's set this party off right! Rasperformer Bruno Mars staat op zaterdag 16 juni in het Festivalpark in Werchter.

En er is meer dan dat. Ook in 2018 brengt Werchter Boutique meer dan 1 topper. Het festival programmeert, net zoals afgelopen zomer, een parade van de beste popmuziek. Meer namen voor volgen binnenkort. De ticketverkoop gaat alvast van start op vrijdag 3 november om 9u.

Bruno Mars start met geweldige songs te schrijven voor anderen. In 2010 trekt hij zijn solo-carrière op gang. Debuutalbum ‘Doo-Wops and Hooligans’ laat horen hoe uniek zijn talent is en hoeveel we van hem mogen verwachten. In 2011 staat hij op Rock Werchter. Even later verkoopt hij Vorst Nationaal uit. The only way is up.

Tweede album 'Unorthodox Jukebox' brengt meer en nog beter. Het wordt duidelijk dat de Amerikaan -geboren op Hawaï- even slim en funky is als Prince en van Michael Jackson de kunst heeft geërfd om perfecte pop te maken. Sinds ‘Uptown Funk’ is de hele wereld daar ook van overtuigd.

Met zijn jongste album '24K Magic' doet hij er nog een schep bovenop. Hij is nu -op zijn 32ste- een man van vele awards, van miljoenen sales, van alles wat blinkt. Ook live schittert Bruno Mars. Hij is een meesterlijk entertainer, een perfectionist met een stomende band in zijn rug. Hij is dé popster van de 21ste eeuw.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Werchter Boutique'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie