TOTEM - Cirque du Soleil Tickets

Een betoverende reis door de evolutie van de mens. Op een eiland dat doet denken aan een reuzenschildpad, volgt TOTEM - Cirque du Soleil het fascinerende spoor van de mensheid vanaf zijn oorspronkelijke amfibische gedaante tot aan zijn ultieme wens om te kunnen vliegen. Onderweg verkent de show ook onze dromen, onze oneindige mogelijkheden en de verbondenheid met de andere soorten op onze planeet.

TOTEM is een ontroerende viering van puur menselijke verworvenheden en publiekswaardering. Daarom houden we zo van Cirque du Soleil, nu en in de toekomst.
Trapezeduo: Als twee tortelduifjes plagen, spelen en mokken een jonge man en vrouw in een onschuldig spel van verleiding. Uiteindelijk verstrengelen hun lichamen zich in een luchthartige verticale dans van frisse, ongebruikelijke bewegingen en lifts.

Hoepeldansers: Op het ritme van de drum voeren Indiaanse artiesten een verhalende dans uit met hoepels. Ze creëren statische en dynamische vormen en roepen diverse diere, beelden en mythes op, tijdens een ritueel dat de oneindige levenscirkel symboliseert.

Rolschaatsen: Tijdens een scène die aan een huwelijksplechtigheid doet denken, draait en tolt een stel rolschaatsers met duizelingwekkende snelheid op een klein plateau in de vorm van een trommel met een diameter van slechts 1,8 meter.

Leggers: Een bruisende hoop amfibieën en vissen barst los in een speels nummer op een brug met gelijke leggers. Artiesten die kikkers voorstellen lanceren zich vanaf een luchtkussen in de lucht en springen van legger naar legger, kris kras door de lucht, rakelings langs elkaar.

Ring Trio: Twee mannen duelleren met elkaar in de ringen, begeleid door op Bollywood geïnspireerde muziek, totdat een vrouw arriveert en ze laat zien hoe het moet.

Russische stang: In kleurrijke kostuums, deels geïnspireerd op de verloren beschavingen van Zuid-Amerika, brengen tien artiesten een act van kracht, evenwicht en acrobatie. De springers worden in de lucht gegooid en vliegen gewichtloos als kosmonauten door de lucht, springend van de ene naar de andere lat met verbazingwekkende lenigheid, tijdens een spannend vertoon van het menselijk verlangen om aan de zwaartekracht te ontsnappen.

Eenwielers en schalen: Vijf eenwielrijders jongleren met metalen schalen in een verbazingwekkend vertoon van behendigheid, evenwicht, gesynchroniseerde beheersing en lichamelijke gratie. Ze gooien de schalen omhoog met de voeten, soms over de schouders, en vangen ze op het hoofd zonder hun handen te gebruiken.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'TOTEM - Cirque du Soleil'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie