Total 6 Hours Tickets

Geavanceerde technologie, onberispelijke mechanica, scherpe ploegtactiek, piloten van wereldniveau... de WEC-wedstrijden staan helemaal aan de top van wat er in de motorsportwereld te beleven valt!

In 2016 waren meer dan 50.000 bezoekers aanwezig voor de Belgische afspraak van het Wereldkampioenschap Endurance en het is nu al jaren dat de 6 Uur van Spa-Francorchamps één van de niet te missen wedstrijden op de nationale kalender is.

Deze van begin tot einde spannende en opwindende wedstrijd in de Ardennen, wordt gereden in een fantastisch decor. Bekend als de grote repetitie voor de 24 Uren van Le Mans, biedt WEC steeds weer een buitengewoon scenario met tal van wendingen, en een strijd voor de overwinning die pas op het einde van de wedstrijd in een definitieve plooi valt.

Daarnaast is de WEC ook altijd dicht bij zijn fans gebleven. De toegang tot de paddocks, de handtekeningensessie met de piloten, alsook de vele animaties voor het grote publiek zijn namelijk in de prijs van het ticket inbegrepen!

Bovenop dit programma zijn er ook nog verschillende pitwalks, waarvan de toegang echter wel beperkt is, in functie van de veiligheid. De uurschema’s van deze pitwalks zullen later nog bekend gemaakt worden.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Total 6 Hours'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie