Doorgaan naar inhoud
Total 6 Hours of Spa-Francorchamps

Motorsport

Total 6 Hours of Spa-Francorchamps tickets

0 Resultaten

Geen evenementen gevonden, probeer opnieuw!

Over Total 6 Hours of Spa-Francorchamps

Total 6 hours of Spa-Francorchamps

  • Donderdag, 23 april 2020 | Circuit de Spa-Francorchamps
  • Vrijdag, 24 april 2020 | Circuit de Spa-Francorchamps
  • Zaterdag, 25 april 2020 | Circuit de Spa-Francorchamps


Tickets voor Total 6 hours zijn verkrijgbaar bij Ticketmaster.be.


Geavanceerde technologie, onberispelijke mechanica, scherpe ploegtactiek, piloten van wereldniveau... de WEC-wedstrijden staan helemaal aan de top van wat er in de motorsportwereld te beleven valt!

In 2019 waren meer dan 50.000 bezoekers aanwezig voor de Belgische afspraak van het Wereldkampioenschap Endurance en het is nu al jaren dat de 6 Uur van Spa-Francorchamps één van de niet te missen wedstrijden op de nationale kalender is.

Deze van begin tot einde spannende en opwindende wedstrijd in de Ardennen, wordt gereden in een fantastisch decor. Bekend als de grote repetitie voor de 24 Uren van Le Mans, biedt WEC steeds weer een buitengewoon scenario met tal van wendingen, en een strijd voor de overwinning die pas op het einde van de wedstrijd in een definitieve plooi valt.

Daarnaast is de WEC ook altijd dicht bij zijn fans gebleven. De toegang tot de paddocks, de handtekeningensessie met de piloten, alsook de vele animaties voor het grote publiek zijn namelijk in de prijs van het ticket inbegrepen!