Doorgaan naar inhoud
Total 24 Hours of Spa

Overige - Sport

Total 24 Hours of Spa tickets

7 Resultaten

Datum Selectie

België

7 evenement(en)
7 van de 7 evenementen geladen

Over Total 24 Hours of Spa

Total 24 Hours of Spa
23 – 26 juli | Circuit van Spa-Francorchamps


Tickets voor de Total 24 Hours of Spa zijn verkrijgbaar bij Ticketmaster.be.

De grootste GT-race ter wereld

De editie 2020 van de Total 24 Hours of Spa wordt opnieuw heel bijzonder, want de mythische uithoudingswedstrijd begint een nieuw decennium op spectaculaire wijze.

Het jaarlijkse hoogtepunt van de GT World Challenge Europe en de Intercontinental GT Challenge by Pirelli werd in 1924 voor het eerst gehouden en is op de dag van vandaag het meest populaire evenement op de Belgische autosportkalender.

In 2020 worden twee belangrijke verjaardagen gevierd. Het is de 20ste keer dat de Total 24 Hours of Spa volgens de GT-reglementen wordt georganiseerd, en de 10de keer dat zoiets met de wereldwijd succesvolle GT3-wagens gebeurt. De editie van volgend jaar volgt op een grand cru-jaargang in 2019, met maar liefst 72 wagens aan de start, waarbij merken als Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Honda, Lamborghini, Lexus, Mercedes-AMG, Nissan en Porsche op de beruchte Ardense omloop allemaal om de overwinning streden.

Elke constructeur was vertegenwoordigd door een aantal wereldwijd gereputeerde teams, terwijl er op de piste door internationale sterrijders en begenadigde amateurs een felle strijd werd uitgevochten. Zoals steeds leverde dit een spannende wedstrijd op, die de fans van start tot finish wist te begeesteren.

Maar de Total 24 Hours of Spa is veel meer dan een race. Ook naast het circuit valt er heel wat te beleven. In het Total 24 Hours of Spa Village zijn er activiteiten voor het hele gezin, terwijl de immens populaire concerten op zaterdagavond er voor zorgen dat er echt voor elk wat wils is.

Kinderen onder 12 jaar en vergezeld door een volwassene hebben GRATIS toegang, behalve voor de VIP packs.