Total 24 Hours Of Spa Tickets

De laatste legende ! – Jubileum editie

De Total 24 Hours of Spa, het hoogtepunt van de Blancpain GT Series en de Intercontinental GT Challenge, wordt in 2018 unieker dan ooit. Op zaterdag 28 juli wordt voor de 70ste keer de start gegeven van de meest populaire race van het land.

Een indrukwekkend peloton van de meest exclusieve GT-bolides zal een etmaal lang strijden om één van de meest begeerde trofeeën in de autosportwereld…
Deze volbloeden, bestuurd door de meest getalenteerde GT-rijders, zullen de kleuren van de meest prestigieuze automerken verdedigen: Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Lexus, McLaren, Mercedes-AMG, Nissan, Porsche...

Deze 70ste editie staat helemaal in het teken van het rijke verleden van de wedstrijd, die in 2017 het meest spannende verloop ooit kende: niet minder dan vijf bolides streden tot de laatste ronde om de overwinning!
Bovenop de spectaculaire 24 uurs-race worden er tijdens het Total 24 Hours of Spa-weekend ook een indrukwekkend aantal support races afgewerkt en kan jong en oud genieten van een hele waaier aan animaties. Alle leeftijden kunnen zich uitleven in het animatiedorp en iedereen kan bovendien genieten van het exclusieve concert op zaterdagavond.

Kinderen jonger dan 12 hebben, in het gezelschap van een volwassene, GRATIS toegang tot het circuit.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Total 24 Hours Of Spa'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie