Doorgaan naar inhoud
The Show - Tribute to ABBA

Overige - Muziek

The Show - Tribute to ABBA tickets

4 Resultaten

België

1 evenement(en)

Internationale evenementen

3 evenement(en)

Over The Show - Tribute to ABBA

ABBA heeft haar plaats in de muziekgeschiedenis meer dan verdiend. Vandaag, meer dan 45 jaar na de release van hun eerste single, leeft en groeit hun muziek nog steeds, en worden er elk jaar nog meer dan 2 miljoen platen verkocht.

THE SHOW trakteert het publiek op de grootste hits van ABBA in een twee uur durend spektakel. Het is een liveconcert dat de evolutie van ABBA volgt, van vóór het Eurovisiesongfestival tot hun grote internationale succes. Enkele van de grootste hits op het menu zijn Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money en Knowing Me Knowing You, met daarnaast nog enkele verrassingen uit het enorme repertoire van ABBA.

THE SHOW is niet zomaar een zoveelste goedkope ABBA-lookalike. Wat THE SHOW echt van de rest onderscheidt, is dat de twee zangeressen niet alleen sterk op Agnetha en Anni-Frid lijken, maar dat ze ook zo gelijkaardig zingen dat zelfs de meest kritische fans meteen overtuigd zijn. De twee zangeressen wonnen een grote Zweedse talentenjacht met hun act als de ABBA-dames, en nu delen ze in THE SHOW hun talent met de wereld.

THE SHOW heeft ondertussen al een enorme succesreeks achter de rug en verkocht drie keer de Hollywood Bowl, tweemaal The Royal Albert Hall uit en heeft vorig jaar 2 maal de Ahoy in Rotterdam uitverkocht. Er staat een tournee door Azië, de Europese Arena’s en Australië op de agenda.

De muziek in THE SHOW wordt gespeeld door de Zweedse band Waterloo, gesteund door The National Symphony Orchestra of London onder leiding van musicalregisseur Matthew Freeman. Voor dat extra originele tintje verschijnen verschillende originele ABBA-muzikanten als gastperformers in THE SHOW, iets dat uniek is aan deze tributeband. Het publiek kan zich verheugen op de legendarische saxofonist Ulf Andersson, die tourde met ABBA en samen met Benny Andersson schreef aan de hit I Do, I Do, I Do, I Do, I Do.

“Absolutely the best ABBA since ABBA” De officiële internationale ABBA-fanclub

“Ik zou bijna durven zeggen dat ik meer geniet van optreden met THE SHOW dan met de originele ABBA.” – Ulf Andersson