The Rolling Stones In Symphony Tickets

Na het succes van Metallica in Symphony in 2017, komt European Philharmonia nu met een al even gewaagd vervolg: The Rolling Stones in Symphony!

The Rolling Stones zijn levende legendes. De huidige tournee vermeldt nog steeds geen datum in België. Gelukkig is er wel de muziek én het nieuwe project van de Italiaanse arrangeur Roberto Molinelli en onze eigen Walter Proost, die eerder samenwerkte met enkele van de grootste muzieksterren ter wereld, waaronder Plácido Domingo, Hans Zimmer en Barbara Hendricks. Samen met gitarist Eric Melaerts realiseren ze The Rolling Stones in Symphony, dat in première gaat in cc Het Bolwerk op 24 mei aanstaande.

Zoals steeds combineert Molinelli de grote hits met enkele (bijna) vergeten pareltjes. Op de setlist prijken onder meer Sympathy for the Devil, Start Me Up, Ruby Tuesday en Angie. Maar ook nummers als Miss You en Wild Horses, die misschien iets minder voor de hand liggen, krijgen een plek.

Over Metallica in Concert schreeft concertnews.be: “…een live concert, waar het orkest de elektrische band kon uitdagen en omgekeerd. Als een pletwals die niets of niemand uit de weg ging, zo’n verpletterende indruk liet ‘Metallica in symphony’ achter.The Rolling Stones in Symphony wordt ongetwijfeld een nieuwe hoogvlieger voor European Philharmonia.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'The Rolling Stones In Symphony'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie