Soy Luna Tickets

De Zuid-Amerikaanse sterren van de nieuwe serie Soy Luna voor de eerste keer in Europa!
Soy Luna, de populaire Disney Channel serie is haast onmisbaar geworden voor de nieuwe, jonge generatie. De sterren van de serie gaan met Soy Luna Live op tournee door Europa en geven een exclusief concert in Paleis 12 volgende lente.
Tijdens Soy Luna Live, krijgen de fans van de serie, voor de allereerste keer, de kans om hun favoriete sterren aan het werk te zien tijdens een spectaculaire show! Het wordt een mix van muziek, humor en kleurrijke rolschaatsen, met Karol Sevilla (Luna) en Ruggero Pasquarelli (Matteo) die de grootste hits tot leven brengen. Karol en Ruggero delen het podium samen met vele andere acteurs van de serie, zoals Valentina Zenere (Ambre), Michael Ronda (Simon), Carolina Kopelioff (Nina), Katja Martínez (Jazmin), Malena Ratner (Delfina), Chiara Parravicini (Yamila), JorgeLópez (Ramiro), Ana Jara (Jimena), Lionel Ferro (Nicolas) en Gastón Vietto (Pedro). Een groep van professionele dansers en muzikanten vergezellen de sterren tijdens deze exclusieve show.
Soy Luna Live belooft aan alle fans een unieke ervaring met een waanzinnige show dankzij dans en choreografieën op rolschaatsen, schitterende kostuums en decors die je meenemen in de wereld van de serie.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Soy Luna'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie