Doorgaan naar inhoud
Slongs

Hip-hop/R&B

Slongs tickets

0 Resultaten

Geen evenementen gevonden, probeer opnieuw!

Over Slongs

Achter de naam Slongs schuilt de Antwerpse rapster Charissa Parassiadis. Slongs heeft Grieks bloed, maar is Antwerps in hart en nieren.

Ze ontpopte zich in amper twee jaar tijd van hiphop queen in de underground tot een publiek figuur met het hart op de tong. Met ‘Lacht Nor mij’ zorgde ze voor dé Nederlandstalige zomerhit in 2013, gevolgd door een MIA Award voor ‘Beste Doorbraak’.
In 2015 bracht ze haar debuutalbum ‘Goeien Dag’ uit bij Sony Music, wat meteen goed was voor goud. Sindsdien is ze een vaste waarde geworden in het Vlaamse medialandschap en staat ze gekend om festivals en zalen plat te spelen. Op 1 maart 2019 bracht Slongs haar langverwachte tweede album #GOEGAAN uit met featurings van o.a. Jack Parow & Raymond van het Groenewoud die op #1 in de charts stond.

Na een geslaagde release show in de Arendbergschouwburg en een drukke festivalzomer met opvallende passages op Suikerrock en Sfinks kondigt Slongs in 2020 twee exclusieve zaalshows aan, waaronder in het Kursaal van Oostende. Samen met haar live band, danseressen en special guests brengt ze haar bekende hits en nieuwe songs van haar 2e album #GOEGAAN in een funky & opzwepende show met hip hop, reggae & dancehall party vibes.