Paul Michiels Tickets

Paul Michiels kennen we allemaal van Soulsister. Samen met onder meer Jan Leyers schenkt de legendarische band ons eind jaren ’80 onvervalste klassiekers als "The Way To Your Heart" en "Through before we even started”. Eind ’95 komt er echter een einde aan het Soulsisterverhaal omdat Paul en Jans muzikale smaken steeds meer gaan verschillen.

In ’98 brengt Paul zijn eerste solo album uit, "The Innerchild". In 2001 volgt een album met covers, waaronder enkele hits. Zo wordt "Forever Young" de titeltrack van de film “Team Spirit” en wordt "Let Me Be Turned To Stone" gebruikt voor de generiek van de VTM-serie "Veel geluk professor".

In 2006 is Paul te gast bij Jan Leyers in het tv-programma "Zomer 2006". Na de opnames musiceren ze samen en voelen weer muzikale chemie. Jan en Paul spreken weer vaak met elkaar af en de comeback van Soulsister is een feit. De hernieuwde samenwerking leidt tot een succesvolle reeks Night of the Proms-concerten, drie uitverkochte Sportpaleizen, gesmaakte optredens op Marktrock en VTM Live, twee nieuwe albums én hits als 'Back In A Minute', 'How Many Waterfalls' en 'Last Call'.

Ondertussen heeft Paul de klassieke componist-arrangeur-dirigent Jeroen D’hoe ontmoet. Onder de naam "It’s a Gas" schrijven beiden een 10-tal stukken in een genre dat een kruising is van pop en klassiek.

In 2013 maakt de charismatische zanger "Let’s You & Me". Het album wordt overal geweldig goed ontvangen, krijgt veel airplay en is nu al een klassieker aan het worden. Vlak na de release van dit album start Michiels een concertreeks onder de titel "The Lonesome Dreamer". Helemaal alleen, gewapend met klavier, gitaar en mondharmonica, brengt hij zijn eigen (muzikaal) levensverhaal.

1 Evenement voor Paul Michiels 1 Evenement