Ozark Henry TicketsDe zanger brengt op 31 maart zijn achtste album "Us" uit. "Us" wordt een electro-pop album, en werd geproducet door Tim Bran (London Grammar, The Verve). «A Dream That Never Stops», een eerste single uit dit album is reeds beschikbaar.

Sinds de jaren 90 drukt Ozark Henry, aka Piet Goddaer, stevig zijn unieke stempel op de Belgische muziek. Als zanger, auteur, componist én producent is hij dan ook niet direct in één enkel vakje te stoppen. Al van bij zijn eerste stappen in de muziek, die zich vooral in de avant-gardistische electro situeerden, wist hij de aandacht te trekken van wereldsterren als David Bowie, Trent Reznor (NIN), en Jah Wobble. Op zijn eerste tournées verzorgde hij het voorprogramma van Moby en Garbage.
Sindsdien bracht Ozark Henry zeven studio-albums uit (die stuk voor stuk goed waren voor Platina!) en verzorgde hij voor drie films de soundtrack.
Sinds 2015 helpt hij, in de marge van zijn muzikale carrière, de Verenigde Naties als good-will ambassador in de strijd tegen mensenhandel.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Ozark Henry'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie