Doorgaan naar inhoud

7-8 Augustus 2021 / Festivalterrein, Middelkerke

Nostalgie Beach Festival

Line up


Meer acts worden aangekondigd...

De organisatoren van Nostalgie Beach Festival doen hun uiterste best om de line-up van 2020 helemaal over te zetten naar 2021. Meer concrete informatie hierover vind je binnenkort hier en op hun website terug.

Evenementen

3 Resultaten

België

3 evenement(en)

Galerij

Over

Met bijna 15.000 uitzinnige muziekliefhebbers was het Nostalgie Beach Festival de voorbije festivalzomers de knaller aan de kust.

Op zaterdag 7 en zondag 8 augustus verwelkomt het festivalpark van Middelkerke de 7de editie van het Nostalgie Beach Festival.

De hele dag kan je genieten van de grootste classics uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90. Een indrukwekkende reeks aan internationale artiesten zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Voor meer info, surf naar de website van Nostalgie Beach Festival

Toegankelijkheid

Nostalgie Beach Festival werkt samen met Inter om de toegankelijkheid van het festival voor personen met een handicap te optimaliseren. 

De organisatoren voorzien: 

  • Parkeerplaatsen voor personen met een beperking dichtbij (beperkt aantal plaatsen, op = op)
  • Toegankelijk sanitair
  • Een toegankelijk festivalterrein
  • Een afgebakende zone met stoelen voor mensen met een medische problematiek (het is verboden een eigen klapstoel mee te brengen)
  • Een rolstoelpodium
  • Inter-vrijwilligers die assistentie bieden tijdens het festival

Wil je gebruik maken van deze faciliteiten? Bestel dan reguliere tickets en surf naar deze website om de nodige documenten in te vullen voor de organisatie. 

Indien je specifieke vragen hebt over de toegankelijkheid van ons festival, contacteer dan best nostalgiebeach@inter.vlaanderen.


Contactinformatie

Alleen voor rolstoelplaatsen.