Nostalgie Beach Festival Tickets

Op zaterdag 11 augustus is het festivalpark van Middelkerke het decor voor de 5de editie van het Nostalgie Beach Festival.

Met Madness, De Kreuners, Jimmy Cliff, 10cc, Technotronic, Alphaville, Ozark Henry en Coco Jr. XL oogt de line-up fantastisch!

Headliner is Madness, die met hun aanstekelijke hits de festivalweide zullen omtoveren tot een ‘House of Fun’. De legendarische Britse ska-band kan putten uit een oneindige reeks 80’s classics zoals ‘One Step Beyond’, ‘Our House’, ‘Embarrassement’, ‘Baggy Trousers’, ‘My Girl’, ‘It Must Be Love’,

Walter Grootaers en De Kreuners konden niet ontbreken op de affiche van het Nostalgie Beach Festival. De presentator van de voorbije edities ruilt de microfoon tussen de optredens in voor een topconcert in hun comebacktournee, waarbij volop kan worden meegebruld met o.m. ‘Ik Wil Je’, ‘Layla’ en ‘Verliefd op Chris Lomme’.

Zomer, zon, zee en reggae, daar zorgt Jimmy Cliff voor met zonnige hits als ‘Reggae Night’, ‘Hakuna Matata’ en ‘I Can See Clearly Now’.

Het oeuvre van de Britse rockband 10cc is indrukwekkend. Zo indrukwekkend dat je ervan zou beginnen duizelen. ‘Dreadlock Holiday’, ‘The Things We Do For Love’, ‘Donna’ en ‘I’m Not In Love’: het zijn stuk voor stuk nummers die ongetwijfeld in de platencollectie van menig muziekliefhebber terug te vinden zijn.

Technotronic, het geesteskind van de Belgische producer Jo Bogaert, scoort eind jaren ’80 een wereldhit met ‘Pump Up The Jam’. Ze staan bijna overal ter wereld op 1 in de charts, scoren het voorprogramma van wereldster Madonna én mogen als eerste Belgen ooit aantreden in het legendarische Saturday Night Live.

De band die housemuziek bij de grote massa bracht, trekt opnieuw de baan op. Samen met de originele zangeres Ya Kid K brengt Jo Bogaert de hits en de energie van Technotronic opnieuw tot leven.

Alphaville voegt daar een portie synthpop aan toe, met tijdloze classics als ‘Forever Young’ en ‘Big in Japan’.

Ook Ozark Henry mag zeker niet ontbreken op Nostalgie Beach Festival. De West-Vlaamse singer-songwriter en multi-instrumentalist Piet Goddaer leverde sinds eind de jaren negentig verschillende muzikale pareltjes af, waarmee hij hoge toppen scheerde in binnen- en buitenland. Verwacht je aan veel tijdloze songs zoals 'Sweet Instigator',‘This One’s For You’, ‘I’m Your Sacrifice’ en ‘We Can Be Heroes’.

Wie zou er beter de festivalwei kunnen opwarmen dan Coco Jr. ? Niemand!

Na het fenomenale concert van The Dinky Toys in 2016 is hij terug met een gloednieuw concept: Coco Jr. XL. Met de hits van The Dinky Toys, zijn favoriete liedjes uit Liefde Voor Muziek én een handvol zomerse covers krijgt hij het Nostalgie Beach Festival moeiteloos op de knieën.

Dat Coco een geboren entertainer is, konden we de voorbije jaren al merken. Deze keer doet hij het met tién muzikanten in zijn zij, die het kwik snel zullen doen stijgen. Verwacht je aan een mix van reggae, R&B, pop, Afro beats, soul, flamenco & gospel.

Ben je klaar voor de zomer? Coco Jr. XL in ieder geval wel!

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Nostalgie Beach Festival'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie