Doorgaan naar inhoud
Luc Steeno

Rock/Pop

Luc Steeno tickets

0 Resultaten

Geen evenementen gevonden, probeer opnieuw!

Over Luc Steeno

Als 21-jarige neemt Luc Steeno deel aan een soundmix wedstrijd van het weekblad Story en behaalt er de eerste plaats! “Ik mis je elke dag” wordt Luc Steeno’s eerste hit en hij komt in het muziekprogramma “Tien Om Te Zien”. Hij wordt gebombardeerd tot nieuw Vlaams idool.

In 1990 neemt Luc samen met Sandra Kim het duet “Bel me, schrijf me” op, een nummer 1 hit.
Luc Steeno wordt als enige Vlaamse zanger aangezocht om voor wijlen koning Boudewijn een muzikale hommage te brengen voor het Koninklijk Paleis te Brussel tijdens de viering 40-60.

Met zijn single, ”Hij speelde accordeon” wint Luc Steeno Radio 2’s Zomerhit Trofee 1992. Zijn volgende single, ”Ga dan”, blijkt alweer een grote hit te zijn. Luc mag het officiële voetballied inzingen, ”De Rode Duivels gaan naar Amerika”. Datzelfde jaar viert Luc zijn 5-jarig bestaan als artiest in de Elisabethzaal te Antwerpen. Will Tura, de man waar het allemaal mee begon, is eregast.

Vele hits en 25 jaar later komt LUC STEENO exclusief voor West Vlaanderen naar OOSTENDE om zijn 30-jarige carrière te vieren ! Mis dit unieke concert absoluut niet !