Doorgaan naar inhoud
Intimate Audrey

Musea/Tentoonstellingen

Intimate Audrey tickets

0 Resultaten

Geen evenementen gevonden, probeer opnieuw!

Over Intimate Audrey

Intimate Audrey is een unieke tentoonstelling over het leven van Audrey Hepburn, samengesteld door haar zoon, Sean Hepburn Ferrer, ter gelegenheid van haar 90ste verjaardag in haar geboortestad Brussel.

Alle winst zal gedoneerd worden aan EURORDIS - Rare Diseases Europe en aan ziekenhuizen Brugmann en Bordet die gelegen zijn in Brussel.

De tentoonstelling bestaat voornamelijk uit nooit eerder vertoond fotomateriaal, en toont ook persoonlijke documenten en objecten. Leer de vrouw kennen achter het legendarische icoon dat Audrey Hepburn ontegensprekelijk was en dat in de stad waar ze 90 jaar geleden werd geboren!

De tentoonstelling strekt zich uit over 800m² op de eerste twee verdiepingen van de Vanderborght galerijen in Brussel. Ze omvat honderden originele foto's alsook verschillende souvenirs, jurken en accessoires. Ontdek bovendien een aantal unieke en ongepubliceerde werken zoals haar mode ontwerpen en humanitaire geschriften. Een reeks aangrijpende video's brengt tot slot elk hoofdstuk van haar leven in beeld.