Doorgaan naar inhoud
Graspop Metal Meeting

Hard Rock/Metal

Graspop Metal Meeting tickets

9 Resultaten

Datum Selectie

België

9 evenement(en)
9 van de 9 evenementen geladen

Over Graspop Metal Meeting

Feest! 25 jaar Graspop Metal Meeting! Van 18 t.e.m. 21 juni 2020 in het Festivalpark op de Stenehei in Dessel. Tienduizenden metalheads vanuit de hele wereld verenigen zich voor het grootste en meest veelzijdige hardrock en Metal festival van de Benelux. Van Heavy tot Black tot Death metal, van Metalcore tot Hard Rock, van Punk tot Classic Rock, en meer.
GMM 2020, de metalen hoogmis vol episch gitaargeweld en supersonische blastbeats waar iedere metalhead nu al naar aftelt.

Het feest duurt in 2020 geen drie, maar vier volle dagen! Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag worden immers volwaardige festivaldagen. En ook naast de podia valt er opnieuw heel wat te beleven. De verschillende verblijfsformules, de gevarieerde catering, het ruime festivalpark, de unieke sfeer, … het zijn maar enkele ijkpunten die maken dat elke festivalganger volop van een zorgeloze vierdaagse kan genieten. Overnachten kan ook in 2020 op Camping Boneyard, Camping Skullotel, Camping Metal Town, Devil’s Lake en Metal Park.

Meer gedetailleerde informatie vind je op ticketmaster.be/graspop.