Doorgaan naar inhoud
Gilbert O'Sullivan

Rock/Pop

Gilbert O'Sullivan tickets

1 Resultaten

Datum Selectie

België

Er zijn geen aankomende evenementen in België.

Er zijn andere evenementen beschikbaar hieronder.

Internationale evenementen

1 evenement(en)

Over Gilbert O'Sullivan

De legendarische singer- songwriter Gilbert O’ Sullivan behoort tot een van de grondleggers van dit genre. De Ierse Engelsman uit Waterford wist vooral in de jaren 70 hit na hit te scoren. Zo zullen er vele albums te vinden zijn in moeders platenkast. Het was in die tijd al een populaire man onder het vrouwelijk publiek. Nu zijn we vele jaren later en horen we de echte Pianoman op zijn nieuwe album wederom achter zijn toetsen de sterren van de hemel zingen.

'Love How You Leave Me’ of de ballade ‘Dansette Dream’ passen in de sfeer van zijn hits ‘Alone Again’ en ‘Nothing Rhymed’, die overigens nog steeds de hitlijsten aller tijden halen. Ook de uptempo songs ‘What is it About My Girl’ en ‘No Head For Figures Like Yours’ klinken als de jaren 70 in een hedendaags jasje.
Samen met Ethan Johns als producer loopt hij in de slipstream van Paul McCartney, Neil Diamond en Ray Montagne waar Johns ook als producer betrokken was. Zijn nieuwste album kent prachtige liedjes die een kop en staart hebben en mooie verhalen vertellen zoals een echte singer-songwriter betaamt en kwam in Engeland meteen binnen in de top 20.