Doorgaan naar inhoud
De Efteling aan Zee

Kindertheater

De Efteling aan Zee tickets

4 Resultaten

Datum Selectie

België

4 evenement(en)

Over De Efteling aan Zee

De Efteling aan Zee - De Sprookjesboom

Kursaal Oostende brengt de Efteling terug naar Oostende!

Op 5 en 6 april 2020 komt de Efteling aan Zee terug naar het Kursaal. Dit jaar zullen er 4 voorstellingen gebracht worden van de familiemusical ‘De Sprookjesboom’. Het gaat alweer om een exclusieve samenwerking waarbij Kursaal Oostende voor de gelegenheid wordt omgetoverd in een sprookjesachtige Efteling omgeving.

De Sprookjesboom Een écht mens in het bos! De Sprookjesbosbewoners ontdekken een ‘écht mens’ in het Sprookjesbos… een houthakker. Iedereen is in rep en roer. Als de houthakker - na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet. Helpen jullie mee om het sprookjesbos te redden?
br> Een betoverende musical voor de héle familie! De Efteling-musical Sprookjesboom, is nu op tournee door Nederland en België. Een vrolijke, interactieve, familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en alle andere Sprookjesbosbewoners. Met leuke meezingliedjes als ‘Stampen, Stampen, Stampen’ en ‘Hout Hakken’. Zing, dans en stamp mee in dit grootse avontuur!

De Efteling aan Zee Speciaal voor Oostende wordt deze theatershow gebracht in een unieke Efteling sfeer met sprookjesachtige extra’s en aankleding. Er zullen verschillende bewoners uit de Efteling aanwezig zijn als animatie en in de verschillende decors kan je poseren voor de foto. De kinderen mogen verkleed komen naar het Kursaal en zullen zich gratis kunnen laten schminken in hun favoriete sprookjesfiguur. Kortom, de beleving van de Efteling, maar in het Kursaal van Oostende.