Clouseau Tickets

Dit najaar trekt Clouseau de baan op met een reeks intieme, verrassende theaterconcerten. Dertig jaar na de release van 'Brandweer’, hun eerste single, doen ze dit om alle fans te bedanken. En om de fantastische songs die 30 jaar lang geschreven werden, nog eens in de schijnwerpers te plaatsen.

De concerten gaan door in het najaar van 2017 en het voorjaar van 2018 in België én Nederland,en is nu al volledig uitverkocht, tot teleurstelling van vele fans. Daarom kondigt de groep met trots extra concerten aan in verschillende grote steden.

We staan al 30 jaar met veel plezier en vol overgave op podia in heel Vlaanderen en Nederland. Het heeft ons verrast en het geeft ons een super gevoel dat alle concerten van onze theatertour 'Clouseau30' zo snel uitverkochten! 30 jaar na onze eerste single is dat allerminst vanzelfsprekend. Die snelle ticketverkoop zorgde er helaas ook voor dat een aantal mensen niet aan een kaartje zijn geraakt. Daarom hebben we in onze agenda ruimte gemaakt om in elke regio van Vlaanderen nog een extra concert te organiseren. Zo krijgt iedereen toch nog de kans om ons tijdens deze bijzondere tournee aan het werk te zien. Snel zijn is hoe dan ook de boodschap want nog meer concerten plannen laat de agenda niet toe. Tot snel in een van de zalen voor een avond muzikaal vertier en nostalgie!

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Clouseau'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie