Doorgaan naar inhoud
Cavallo Gitano

Show

Cavallo Gitano tickets

0 Resultaten

Geen evenementen gevonden, probeer opnieuw!

Over Cavallo Gitano

Cavallo Gitano
18 juli tem 18 augustus | Opdorp (tussen Dendermonde en Mechelen)


Kom deze zomer naar Cavallo Gitano, een wervelend zigeunerfeest dat je onderdompelt in de kleurrijke gipsy wereld. Geniet van originele Balkan cocktails en een luxe Roma BBQ, ga uit de bol bij live gipsy muziek, en kom ogen tekort tijdens de adembenemende paardenshow.

Cavallo Gitano richt zich tot een familiaal publiek dat uitkijkt naar een leuke avond vol feest, gastronomie en entertainment. Het is de ideale uitstap tijdens de zomervakantie!

Acrobatische ruiters uit Bulgarije, Macedonië en Italië doen de mooiste paarden “dansen”. Verwacht je aan dressuur, paarden in vrijheid en voltige met sierlijke Lipizaners, Percherons, alsook met Andalousische en Friese paarden. Niet minder dan 20 van deze edele viervoeters staan in de piste onder begeleiding van stuk voor stuk schitterende zigeunermuzikanten.

De Hongaarse formatie “Tzigani” (viool, contrabas, accordeon) zorgt, samen met de Bulgaarse zangeres Emila Kirova en de Belgische tenor Ingmar Ruttens voor een temperamentvol en onvergetelijk feest.