Bryan Adams Tickets

Bryan Adams keert volgende zomer terug naar België voor een niet te missen show in Paleis 12, Brussel!

In 2015 bracht Bryan Adams Get Up uit, zijn eerste album met nieuwe tracks in 7 jaar tijd. Adams’ dertiende album, geproduceerd door Jeff Lynne (ELO), plaatst de Canadese rocklegende weer helemaal terug in de schijnwerpers.

Bryan Adams is één van de meest geprezen singer-songwriters ter wereld. Deze multigetalenteerde hitfabriek wist dan ook tijdens verschillende tours de zes contintenten te veroveren.

Na een nomadisch bestaan als kind kruipt Bryan Adams op zestienjarige leeftijd in de pubs van Vancouver voor het eerst op het podium, en al snel begint de tiener lokale faam te vergaren als bedenker van stevige rocksongs (Loverboy, Bob Welch, Kiss en, later, Bonnie Tyler).
Met zijn eerste solo-optredens (en dito albums, het titelloze Bryan Adams uit 1981, en You Want It, You Got It uit 1982) en de daaropvolgende tournees (als voorprogramma bij achtereenvolgens The Kinks, Foreigner en Journey) krijgt hij steeds meer positieve kritieken. Maar met Cuts Like a Knife (uit 1983) wordt hij pas echt de wereldster wiens hits we tot op vandaag van begin tot einde meebrullen.
Zijn wereldfaam levert hem ook een succesvolle uitstap op in Hollywood, wanneer hij in 1991 voor Kevin Costners Robin Hood : Prince of Thieves de soundtrack mag voorzien.
Het begin van de jaren 2000 zijn minder gunstig. Ook al maakt hij in 2004 met Room Service een uitstekende plaat, waarmee hij teruggrijpt naar zijn oorspronkelijke rock-roots, blijft het succes deze keer uit. Zelfde verhaal voor 11 uit 2008. Maar ondanks een jarenlange afwezigheid uit de hitlijsten blijven z’n fans Bryan Adams wereldwijd op handen dragen, getuige de succesvolle wereldtournees die de zanger aaneen blijft rijgen .

Op een carrière van meer dan dertig jaar verkocht Bryan Adams meer dan 65 miljoen platen wereldwijd. Hij werd ook meermaals genomineerd voor tal van awards, waaronder de American Music Awards, de MTV Video Music Awards, de Golden Globe Awards en de Grammy Awards.

4 Evenementen voor Bryan Adams 4 Evenementen

Evenementen in België (0)

Er werden geen evenementen gevonden in België.

Internationale evenementen Internationaal (4)