Help ons te strijden tegen bots

Je hebt geen toegang tot deze website als je een geautomatiseerd programma gebruikt.

Onze excuses, er is iets misgegaan. Probeer de pagina te vernieuwen.

Je tickets zijn misschien nog beschikbaar. Klik hieronder op Vernieuwen en probeer het opnieuw.

TW Classic

24 jun
2017
za

Haachtsesteenweg 3118 Werchter

Start verkoop:
Start vr, 09.12.16 10:00

Evenement informatie

Evenement informatie

Met Guns N’ Roses heeft TW Classic een geweldige headliner gestrikt voor zijn editie 2017. Ook de rest van het programma rockt met Fleddy Melculy, Channel Zero, Wolfmother en The Pretenders.

Deuren open om 12u30 - Programma onder voorbehoud van wijzigingen:
Programma

TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met 1 podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van Grote Namen met een zeer hitgevoelig palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden. Welluidende namen zoals The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Texas, Depeche Mode, Black Eyed Peas, Robbie Williams en Bruce Springsteen & The E Street Band sierden reeds de affiche van het festival. TW Classic 2017 vindt op zaterdag 24 juni plaats in het Festivalpark in Werchter.

Een regular ticket voor TW Classic 2017 kost 91 euro (inclusief servicekosten) in voorverkoop. Er is ook een limited edition Golden Circle ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 156 euro (inclusief servicekosten) per ticket.

Personen met een handicap dienen voor TW Classic SPECIALE TICKETS te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren door volgend formulier in te vullen.

Ticketlimiet: 10
  • Golden Circle

    156.00 EUR*

  • General Admission

    91.00 EUR*

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Verzendkosten
Verzending
Bestemming
Geen informatie beschikbaar

Bestel tickets

Tickets bestellen - Laat ons de best beschikbare tickets selecteren of kies zelf je prijs en plaats.

Tickets zijn nog niet gereserveerd.

Je gaat akkoord met de afwezigheid van het herroepingsrecht.

Er wordt niets aangerekend op uw kredietkaart.

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.