English | Nederlands | Français

Help ons te strijden tegen bots

Je hebt geen toegang tot deze website als je een geautomatiseerd programma gebruikt.

Onze excuses, er is iets misgegaan. Probeer de pagina te vernieuwen.

Je tickets zijn misschien nog beschikbaar. Klik hieronder op Vernieuwen en probeer het opnieuw.

Disney In Concert: Magical music from the movies

26 dec
2017
di
15:00

Brussels Expo 1020 Brussel

Start verkoop:
Start vr, 24.03.17 09:50

Evenement informatie

Evenement informatie

!!! Dit is een franstalige show
ING-klanten genieten van exclusieve voordelen bij de aankoop van tickets hier !

Voor de allereerste keer in België / een schitterend eindejaarsspektakel:

Uw favoriete Disneyfilms begeleid door 100 musici en 4 topsolisten!


Met trots kondigt MB Presents een nieuw concert aan in Paleis 12: DISNEY IN CONCERT / Magical Music from the Movies.
Na steden als San Francisco, Melbourne, Dublin en Seattle, wordt dit magische concert nu voor het eerst opgevoerd in België.

De magie komt tot leven door de unieke combinatie van de onvergetelijke muziek en de legendarische beelden uit de bekendste Disneyfilms. Vier topsolisten worden begeleid door het symfonische orkest European Philharmonia onder leiding van Walter Proost dat voor de gelegenheid wordt uitgebreid tot zowat 100 muzikanten. Het wordt een complete nieuwe manier om de muziek van Disney nog intenser te beleven.

Er is aan elke generatie Disneyfans gedacht bij de samenstelling van dit concert. Het programma brengt symfonische suites en iconische songs uit onder meer Frozen, Beauty and the Beast, The Little Mermaid, Mary Poppins, Aladdin, The Lion King en nog veel meer. Het is een ware ontdekkingsreis langs vele van de verhalen en personages van Walt Disney aan de hand van onvergetelijke melodieën.
Speciale rolstoeltickets:
Personen met een handicap dienen speciale tickets te kopen voor gebruik van het rolstoelspatie. Deze tickets kan je reserveren door volgend formulier in te vullen.

Ticketlimiet: 10
 • Golden Seats

  66.00 EUR*

 • Categorie 1

  51.00 EUR*

 • Categorie 2

  46.00 EUR*

 • Catégorie 3

  36.00 EUR*

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Uw voordelen als ING-klant

Ben je klant bij ING? Profiteer dan vanaf nu van exclusieve voordelen!
ING RESERVED TICKETS
Voor die event reserveert ING op voorhand tickets voor jou, onze klant!
Opgelet: je kunt je tickets alleen betalen met je ING-bankkaart. Als een concert is uitverkocht voor het grote publiek maar er nog ING Tickets zijn, heb je bovendien nog 48 uur om die te kopen.
Dit aanbod is geldig zolang de voorraad 'ING Reserved Tickets' strekt.

ING PRIORITY ACCESS
Als ING-klant krijg je een voorkeursbehandeling en kun je voorrang krijgen om de zaal binnen te gaan! Een gedroomde kans om het spektakel te volgen van op de eerste rij! Daarvoor moet je als een van de eerste 300 klanten je ING-tickets reserveren en de optie 'ING Priority Access' aanvinken.
Om op de dag van het optreden als eerste de zaal binnen te gaan meld je je aan bij de deur 'ING Priority Access' aan de ingang van Paleis 12 op het uur dat bij 'Opening doors priority access' op je ticket staat. Volg de aanwijzingen ter plaatse en wees op tijd om je uitzonderlijke voordeel niet te missen!

Acties uitsluitend bestemd voor rechtsbekwame personen ouder dan 18 jaar die in België verblijven en klant zijn bij ING (houders van een zichtrekening bij ING België). Gratis aanbod zonder verplichting om een dienst of product van ING België te kopen (buiten een zichtrekening).
Verzendkosten
Verzending
Bestemming
Geen informatie beschikbaar