Help ons te strijden tegen bots

Je hebt geen toegang tot deze website als je een geautomatiseerd programma gebruikt.

Onze excuses, er is iets misgegaan. Probeer de pagina te vernieuwen.

Je tickets zijn misschien nog beschikbaar. Klik hieronder op Vernieuwen en probeer het opnieuw.

Afscheid Tom Boonen

29 apr
2017
za
10:00

Zilvermeerlaan 2400 Mol

Start verkoop:
Start wo, 08.03.17 09:50

Evenement informatie

Evenement informatie

Met een welgemeende ‘dankjewel’ aan zijn vele fans neemt TOM BOONEN op zaterdag 29 april afscheid van zijn actieve wielercarrière.

Wielerhelden van vroeger en nu

Het volledige podium van Milaan–San Remo bevestigde zijn deelname: Michal Kwiatkowski, Peter Sagan en Julian Alaphilippe.
Filippo Pozzato en Allessandro Ballan vormen de namen van een ander symbolisch podium. Zij finishten in 2012 – bij de eerste aankomst van de Ronde Van Vlaanderen in Oudenaarde – op de tweede en derde plaats, uiteraard achter winnaar Tom Boonen.
Niet alleen de mannen die Boonen versloeg, kregen een invitatie. Ook Mathew Hayman ging graag in op de uitnodiging. In de vorige editie van Parijs - Roubaix klopte hij Tom Boonen op de meet.
Voor een ex-wereldkampioen nemen andere ex-wereldkampioenen maar al te graag het vliegtuig. Voormalige toppers als Oscar Freire, Paola Bettini en Mario Cipollini boekten inmiddels al hun vliegtickets.
Uiteraard mag ook Erik Zabel niet ontbreken. Net als Tom Boonen is zijn kleerkast meer dan goed gevuld met groene truien uit de Ronde van Frankrijk.
Ook renners van eigen bodem zullen massaal aanwezig zijn. Yves Lampaert – de winnaar van Dwars door Vlaanderen – heeft al toegezegd. Ook Belgisch Kampioen Philippe Gilbert gaat na vele jaren voor de laatste keer de strijd aan met Tom Boonen.
Bovenstaand lijstje is absoluut niet volledig. De komende dagen zullen we nog meer toppers uit binnen- en buitenland bevestigen. Hou dus zeker onze Facebook-pagina in de gaten!

Goede doelen

De opbrengst van dit evenement gaat naar drie goede doelen die Tom nauw aan het hart liggen: het G-Sportfonds, De Witte Mol en de vzw Bijs. De Witte Mol zorgt voor de opvang en begeleiding van mensen met een zware handicap en mensen met een niet-aangeboren hersenletsel.


Programma

13u30 | G-sportwielrenners
14u30 | Presentatie ex-profs
15u00 | Startschot wedstrijd voor ex-profs over 25 kilometer
16u00 | Huldiging wedstrijd ex-profs met live muziek
16u30 | Presentatie deelnemers profkoers
17u20 | Tom Boonen begint aan zijn laatste kilometers als profwielrenner
18u40 | Huldiging op het strand
19u30 | Einde van dit wielerfeest


Gratis voor -3 jarigen


De eerste 1000 bestellingen met 4 of meer tickets en die bevestigen dat ze met de wagen komen zullen later een parkingticket ontvangen voor parking op de ZILVERMEERLAAN ( tijdstip nog niet bekend ).Toegang tot deze parking zal enkel en alleen mogelijk zijn met 4 of meer inzittende in de wagen en met het ontvangen parkingticket.

Voor bezoekers zonder parkeerticket voorzien we een pendelparking en gratis shuttlebussen.


Al de info betreffende mobiliteit kan je hier terug vinden.

Ticketlimiet: 100
  • General Admission

    7.50*-15.00 EUR*

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Verzendkosten
Verzending
Bestemming
Geen informatie beschikbaar

Bestel tickets

Tickets bestellen - Laat ons de best beschikbare tickets selecteren of kies zelf je prijs en plaats.

Tickets zijn nog niet gereserveerd.

Je gaat akkoord met de afwezigheid van het herroepingsrecht.

Er wordt niets aangerekend op uw kredietkaart.

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.