Help ons te strijden tegen bots

Je hebt geen toegang tot deze website als je een geautomatiseerd programma gebruikt.

Onze excuses, er is iets misgegaan. Probeer de pagina te vernieuwen.

Je tickets zijn misschien nog beschikbaar. Klik hieronder op Vernieuwen en probeer het opnieuw.

Rapresente 92i Booba

20 mei
2017
za
20:00

Brussels Expo 1020 Brussel

Start verkoop:
Start do, 30.03.17 10:00

Evenement informatie

Evenement informatie

ING-klanten genieten van exclusieve voordelen bij de aankoop van tickets hier !

Booba met zijn "92i"-crew op de eerste editie van "Rapresente"

Met zijn 8 gouden platen en vijf platina platen in zijn 20-jarige carrière, is Booba veruit het grootste zwaargewicht in de Franse rap wereld.

De echte naam van deze Frans-Senegalees, geboren in 1976, is Elie Yaffa. Booba werd gekend met het duo Lunatic. Het eerste album, "Mauvais œil", werd uitgebracht in 2000 en is de eerste die een gouden plaat uitgereikt aan een 100% onafhankelijk rap label.

Er volgde een solocarrière met groeiend succes. Het zeer ernstige "Nouvelle Revue Français" publiceerde een artikel dat hem tussen de grootste Franse schrijvers zet. Hij sloeg bovendien op één week tijd het Franse record voor de digitale verkoop in alle muzikale categorieën.

Na het album "Nero Nemesis" - met de hits "Validée" en "92i Veyron" - brengt Booba eind 2016 "DKR" uit (nu reeds diamant-single). samen met een videoclip die in Senegal opgenomen werd.

Booba is het kopstuk van "Rapresente", in een unieke show waar een plateau van meerdere kunstenaars u willen laten genieten van het beste dat de Franse hiphop-scene te bieden heeft.Speciale rolstoelpodiumtickets:
Personen met een handicap dienen speciale tickets te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren door volgend formulier in te vullen.

Ticketlimiet: 10
  • Staanplaats

    45.00 EUR*

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Uw voordelen als ING-klant

Ben je klant bij ING? Profiteer dan vanaf nu van exclusieve voordelen!
ING RESERVED TICKETS
Voor die event reserveert ING op voorhand tickets voor jou, onze klant!
Opgelet: je kunt je tickets alleen betalen met je ING-bankkaart. Als een concert is uitverkocht voor het grote publiek maar er nog ING Tickets zijn, heb je bovendien nog 48 uur om die te kopen.
Dit aanbod is geldig zolang de voorraad 'ING Reserved Tickets' strekt.

ING PRIORITY ACCESS
Als ING-klant krijg je een voorkeursbehandeling en kun je voorrang krijgen om de zaal binnen te gaan! Een gedroomde kans om het spektakel te volgen van op de eerste rij! Daarvoor moet je als een van de eerste 300 klanten je ING-tickets reserveren en de optie 'ING Priority Access' aanvinken.
Om op de dag van het optreden als eerste de zaal binnen te gaan meld je je aan bij de deur 'ING Priority Access' aan de ingang van Paleis 12 op het uur dat bij 'Opening doors priority access' op je ticket staat. Volg de aanwijzingen ter plaatse en wees op tijd om je uitzonderlijke voordeel niet te missen!

Acties uitsluitend bestemd voor rechtsbekwame personen ouder dan 18 jaar die in België verblijven en klant zijn bij ING (houders van een zichtrekening bij ING België). Gratis aanbod zonder verplichting om een dienst of product van ING België te kopen (buiten een zichtrekening).
Verzendkosten
Verzending
Bestemming
Geen informatie beschikbaar

Bestel tickets

Tickets bestellen - Laat ons de best beschikbare tickets selecteren of kies zelf je prijs en plaats.

Tickets zijn nog niet gereserveerd.

Je gaat akkoord met de afwezigheid van het herroepingsrecht.

Er wordt niets aangerekend op uw kredietkaart.

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.