Help ons te strijden tegen bots

Je hebt geen toegang tot deze website als je een geautomatiseerd programma gebruikt.

Onze excuses, er is iets misgegaan. Probeer de pagina te vernieuwen.

Je tickets zijn misschien nog beschikbaar. Klik hieronder op Vernieuwen en probeer het opnieuw.

The Barry White Experience

22 dec
2017
vr
20:00

Monacoplein 8400 Oostende

Start verkoop:
Start wo, 25.01.17 18:45

Evenement informatie

Evenement informatie

Na 2 succesvolle uitverkochte concerten in 2012 en 2013 komt Eric Conley & The Barry White Experience terug naar het Kursaal van Oostende.
Zanger Eric Conley, brengt er een hommage aan het Amerikaanse soul icoon Barry White.
Eric Conley, een jongeman uit Georgia (USA), brengt in het Kursaal een eerbetoon aan zijn veel te vroeg overleden idool Barry White. In zijn jonge jaren kwam men al gauw tot de ontdekking
dat Eric - zanger in een gospelkoor – zijn stem, als twee druppels water geleek op die van muzikant, zanger en producer Barry White.
En daar speelde men op in. Eric Conley werd in midden Europa heel vlug als rasecht soultalent ontdekt en deelde diverse podia met de beste R&B soul classics van de jaren ’70, ’80 en ’90.
Met zijn unieke diep warme stem, werd het snel duidelijk dat deze artiest de enige was die de “Voice of Love” van Barry White, kon evenaren.
Het soul en R&B genre waait over naar Europa en al snel besluit Eric Conley om ook een eigen orkest uit de grond te stampen, waarmee hij samen optreedt voor de meest elite evenementen doorheen
Europa.

The Barry White Experience
Bijna vijftien jaar na het overlijden van de enige echte Barry White, tourt “The Barry White Experience” doorheen de wereld en houdt op die manier de muziek van de legendarische Barry White
in de harten van de muziekliefhebber levend.
Frontman Eric Conley schittert niet alleen in zijn strakke pak, maar maakt mogelijk nog meer indruk met zijn diep warme soulstem en entertainers kwaliteiten.
Een 18 koppig internationaal orkest met danseressen brengt samen met hem een dikke twee uur de grootste hits van Barry White...

What Am I Gonne Do… Never Gonne Give You Up.... The First, The Last My Everything.... Can’t Get Enough of Your Love Baby …. Let The Music Play ….enz.Speciale rolstoelpodiumtickets:
Personen met een handicap dienen speciale tickets te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren door volgend formulier in te vullen.

Ticketlimiet: 10
  • Categorie 1

    55.00 EUR*

  • Categorie 2

    45.00 EUR*

  • Categorie 3

    35.00 EUR*

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Verzendkosten
Verzending
Bestemming
Geen informatie beschikbaar

Bestel tickets

Terug naar de interactieve plattegrond

Tickets bestellen - Laat ons de best beschikbare tickets selecteren of kies zelf je prijs en plaats.

Tickets zijn nog niet gereserveerd.

Je gaat akkoord met de afwezigheid van het herroepingsrecht.

Er wordt niets aangerekend op uw kredietkaart.

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Je bestelling

Details van je bestelling

U heeft geen tickets geselecteerd
Tickets
Verander uw keuze aan de linkerkant
Tickets zijn nog niet gereserveerd.

Je gaat akkoord met de afwezigheid van het herroepingsrecht.
Ticketlimiet: 10