Help ons te strijden tegen bots

Je hebt geen toegang tot deze website als je een geautomatiseerd programma gebruikt.

Onze excuses, er is iets misgegaan. Probeer de pagina te vernieuwen.

Je tickets zijn misschien nog beschikbaar. Klik hieronder op Vernieuwen en probeer het opnieuw.

Tini - P12 VIP EXPERIENCE

03 mei
2017
wo
16:00

Brussels Expo 1020 Brussel

Start verkoop:
Start do, 10.11.16 19:00

Evenement informatie

Evenement informatie

Verloop van de avond:
· Op vertoon van uw parking ticket, dat u een 3-tal weken op voorhand zal ontvangen, kunt u vanaf 1u30 vóór de aanvang van het concert gebruik maken van een gereserveerde parkeerplaats op Parking E in de onmiddellijke nabijheid van onze P12 Lounge Club.
· Wij verwelkomen u 1u30 vóór het op het ticket vermelde aanvangsuur van het concert via een privatieve ingang in de P12 Lounge Club en dit op vertoon van uw PURE Experience - uitnodiging. Onze hostesses bezorgen u een polsbandje waarmee u tijdens de pauze en na het concert opnieuw terechtkunt in de vipruimte.
· Aan het viponthaal is ook een gratis vestiaire.
· Zodra u het polsbandje heeft ontvangen, begeleiden onze hostesses u naar de vipruimte waar u een aperitief wordt aangeboden.
· Daarna geniet u van onze “Afternoon formule” bestaande uit een uitgebreid 4-uurtje met aangepaste dranken.
· Enkele minuten vóór de aanvang van het concert nodigen onze hostesses u uit om naar de VIP AVENUE (gelegen bovenaan de tribune – niet vooraan in de zaal) te gaan om de show bij te wonen. Op uw toegangskaart vindt u alle informatie over de tribune waar u zit en de stoel die voor u is voorbehouden.
· Tijdens de pauze - indien er een is - of na afloop van de show, kunt u terecht in de P12 Lounge Club om na te kaarten over het concert en te genieten van een laatste drankje. Consumpties niet inbegrepen in de formule.

***********************************************************************************************************

VIOLETTA-STER MARTINA ‘TINI’ STOESSEL KOMT MET HAAR EIGEN SHOW IN MEI NAAR BRUSSEL !

Na het overweldigende succes vorig jaar heeft Martina ‘Tini’ Stoessel zonet aangekondigd dat ze opnieuw naar Brussel komt! Deze keer staat ze met haar solo tournee “Get me started” op 3 mei in Paleis 12 (Brussels expo). Tickets zullen aanstaande donderdag om 10u in verkoop gaan via Ticketmaster.

Deze TINI tournee is Martina Stoessels eerste solo tournee en volgt op haar succesvolle wereldtournee van vorig jaar, haar hoofdrol in de speelfilm “Tini: het nieuwe leven van Violetta“ en de release van haar debuutalbum Tini dit jaar. De Argentijnse superster zal de muziek brengen van haar debuutalbum, liedjes uit de filmsoundtrack en de grootste hits uit de Disney Channel serie VIOLETTA.

In september 2013 ging het eerste concert van de tour Violetta In Concert door in Paraguay, waarna ze verder reisde naar Europa. Met bijna één miljoen verkochte tickets en meer dan 200 shows waren ook de shows in maart en oktober 2015 in België een waanzinnig succes. Ze verkocht maar liefst vijf maal Paleis 12 uit en nog geen zes maand later stond ze in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen.

Over de hele wereld zijn kijkers in de ban van de dramatische wendingen in het tienerleven van de dansende en zingende Violetta die alle uitdagingen aangaat die het leven van een getalenteerde tiener met zich meebrengt. De tv-serie Violetta vertelt het verhaal van een meisje dat onlangs is teruggekeerd naar haar geboortestad Buenos Aires na vele jaren in Europa te hebben gewoond. Bij ons is de reeks nog steeds te zien op Disney Channel.

Naast de grote populariteit van de televisieserie, kent Violetta ook succes met allerhande merchandising. De verkoop van meer dan drie miljoen boeken en één miljoen dagboeken alleen al in Europa, het Midden-Oosten en Azië geven de populariteit van de serie aan.

Ticketlimiet: 10
  • Paleis 12 VIP Experience

    133.89 EUR*

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Pure Experience Formule

- Eén parking ticket, dat u toegang verleent tot Parking E die zich in de onmiddellijke nabijheid van onze P12 Lounge Club bevindt. (1 parking ticket per 2 aangekochte concert tickets)

- Een privatieve ingang via de P12 Lounge Club en dit op vertoon van uw PURE Experience - uitnodiging. Wij verwelkomen u graag 1u30 vóór het op het ticket vermelde aanvangsuur van de show

- Gratis vestiaire aan het onthaal

- Champagne aperitief bij aankomst in de P12 Lounge Club

- U kan voor de aanvang van de show van onze "Tapas & Fingerfood" formule genieten vergezeld van wijnen, bier en softs à volonté (niet maaltijd vervangend)

- Enkele minuten vóór de show, nodigen onze hostesses u uit om naar de VIP AVENUE te gaan om de show bij te wonen. Op uw toegangskaart vindt u alle informatie over de tribune waar u zit en de stoel die voor u is voorbehouden. Gelieve het zaalplan te raadplegen daar deze zitplaatsen niet vooraan zijn.

- Tijdens de pauze (selectie van dranken inbegrepen), indien er één is, en na afloop van de show, kan u opnieuw terecht in de P12 Lounge Club om na te kaarten over de show en te genieten van een glaasje. Consumpties tijdens en na afloop van de show niet inbegrepen in de formule

Premium Experience Formule

- Eén parking ticket, dat u toegang verleent tot Parking E die zich in de onmiddellijke nabijheid van onze P12 Lounge Club bevindt (1 parking ticket per 2 aangekochte concert tickets)

- Een privatieve ingang via de P12 Lounge Club en dit op vertoon van uw PREMIUM Experience - uitnodiging. Wij verwelkomen u graag 2uur vóór het op het ticket vermelde aanvangsuur van de show

- Gratis vestiaire aan het onthaal

- Champagne aperitief bij aankomst in de P12 Lounge Club

- U kan voor de aanvang van de show van onze "Exclusive Food" formule (walking dinner) genieten op basis van verse seizoensgebonden producten vergezeld van wijnen, bier en softs à volonté

- Enkele minuten vóór de show, nodigen onze hostesses u uit om naar de VIP AVENUE te gaan om de show bij te wonen. Op uw toegangskaart vindt u alle informatie over de tribune waar u zit en de stoel die voor u is voorbehouden. Gelieve het zaalplan te raadplegen daar deze zitplaatsen niet vooraan zijn.

- Tijdens de pauze ,indien er één is, en na afloop van de show, kan u opnieuw terecht in de P12 Lounge Club om na te kaarten over de show en te genieten van een glaasje.
(Selectie van dranken)

Info Palais 12 VIP Experience


Voor een groepreservatie van meer dan 10 personen, gelieve contact op te nemen met Stefanie Vanderstraeten per email : s.vanderstraeten@paleis12.be of per telefoon 02/474.81.70
Verzendkosten
Verzending
Bestemming
Geen informatie beschikbaar

Bestel tickets

Tickets bestellen - Laat ons de best beschikbare tickets selecteren of kies zelf je prijs en plaats.

Tickets zijn nog niet gereserveerd.

Je gaat akkoord met de afwezigheid van het herroepingsrecht.

Er wordt niets aangerekend op uw kredietkaart.

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Extra informatie

The Good Life
Een zinderend concert.
Verfijnd tafelen.
Een goed glas en een goed gesprek.
Een avond doorbrengen in de P12 Lounge Club, dat is de kunst van het genieten.


Laat u verwennen door onze PURE EXPERIENCE of PREMIUM EXPERIENCE formules die speciaal werd uitgewerkt voor ondernemingen en voor de meest veeleisende klanten.

Onze formules bieden u de mogelijkheid om concerten bij te wonen op basis van een opmerkelijke vipformule die van uw avondje uit een onvergetelijke gebeurtenis maakt.