Help ons te strijden tegen bots

Je hebt geen toegang tot deze website als je een geautomatiseerd programma gebruikt.

Onze excuses, er is iets misgegaan. Probeer de pagina te vernieuwen.

Je tickets zijn misschien nog beschikbaar. Klik hieronder op Vernieuwen en probeer het opnieuw.

TW Classic

24 jun
2017
za

Haachtsesteenweg 3118 Werchter

Start verkoop:
Start vr, 09.12.16 10:00

Alle tijden zijn CET

Evenement informatie

Evenement informatie

TW Classic 2017 kent zijn headliner. De "Not In This Lifetime Tour" van GUNS N' ROSES zal op zaterdag 24 juni in het Festivalpark in Werchter halt houden. De ticketverkoop voor TW Classic 2017 start op b>vrijdag 9 december om 10u. De verdere line-up van het dagfestival in Werchter wordt later bekend gemaakt. Lees meer over de "Not In This Lifetime Tour" van Guns n’ Roses in hier bijgevoegd bericht.

TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met 1 podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van Grote Namen met een zeer hitgevoelig palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden. Welluidende namen zoals The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Texas, Depeche Mode, Black Eyed Peas, Robbie Williams en Bruce Springsteen & The E Street Band sierden reeds de affiche van het festival. TW Classic 2017 vindt op zaterdag 24 juni plaats in het Festivalpark in Werchter.

Een regular ticket voor TW Classic 2017 kost 91 euro (inclusief servicekosten) in voorverkoop. Er is ook een limited edition Golden Circle ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 156 euro (inclusief servicekosten) per ticket.

Personen met een handicap dienen voor TW Classic SPECIALE TICKETS te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren door volgend formulier in te vullen.

Ticketlimiet: 10
  • Golden Circle

    156.00 EUR*

  • General Admission

    91.00 EUR*

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

TICKETS ROLSTOELPODIUM

BEZOEKERS MET EEN HANDICAP
SPECIFIEKE TICKETS ROLSTOELPODIUM
Personen met een handicap dienen voor TW Classic SPECIALE TICKETS te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren vanaf vrijdag 9 december door volgend formulier in te vullen.
De tickets voor het rolstoelpodium kosten 91 euro (inclusief 4,5 euro reservatiekosten + 1,5 euro mobiliteitsbijdrage) en zijn beperkt in aantal. Reserveren via deze weg kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Mensen die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, …), dienen geen speciale tickets te kopen. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel, …) op voorhand aan te vragen. Dit kan door volgend inschrijvingsformulier in te vullen.

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 1 juni 2017 !

Info over de toegankelijkheid van het concert vindt u hier.

Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij twclassic@inter.vlaanderen.
Leveringskosten
Levering
Bestemming
Geen informatie beschikbaar

Bestel tickets

Tickets bestellen - Laat ons de best beschikbare tickets selecteren of kies zelf je prijs en plaats.

Tickets zijn nog niet gereserveerd.

Je gaat akkoord met de afwezigheid van het herroepingsrecht.

Er wordt niets aangerekend op uw kredietkaart.

* Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele bezorg- en betaalkosten (per transactie). Deze worden later in het bestelproces toegevoegd.

Je bestelling

Details van je bestelling

U heeft geen tickets geselecteerd
Tickets
Verander uw keuze aan de linkerkant
Tickets zijn nog niet gereserveerd.

Je gaat akkoord met de afwezigheid van het herroepingsrecht.
Ticketlimiet: 10