Violetta Tickets

Na het overweldigende succes vorig jaar heeft Martina 'Tini’ Stoessel zonet aangekondigd dat ze opnieuw naar Brussel komt! Deze keer staat ze met haar solo tournee "Got Me Started” op 3 Mei 2017 in Paleis 12 Brussels Expo.

Deze tournee is Martina 'Tini’ Stoessels eerste solo tournee en volgt op haar succesvolle wereldtournee van vorig jaar, haar hoofdrol in de speelfilm "Tini: Het Nieuwe Leven Van Violetta" en de release van haar debuutalbum Tini dit jaar. De Argentijnse superster zal de muziek brengen van haar debuutalbum, liedjes uit de filmsoundtrack en de grootste hits uit de Disney Channel serie VIOLETTA.

Over de hele wereld zijn kijkers in de ban van de dramatische wendingen in het tienerleven van de dansende en zingende VIOLETTA die alle uitdagingen aangaat die het leven van een getalenteerde tiener met zich meebrengt. De tv-serie Violetta vertelt het verhaal van een meisje dat onlangs is teruggekeerd naar haar geboortestad Buenos Aires na vele jaren in Europa te hebben gewoond. Bij ons is de reeks nog steeds te zien op Disney Channel.

Naast de grote populariteit van de televisieserie, kent Violetta ook succes met allerhande merchandising. De verkoop van meer dan drie miljoen boeken en één miljoen dagboeken alleen al in Europa, het Midden-Oosten en Azië geven de populariteit van de serie aan.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Violetta'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie