Todrick Hall Tickets

Todrick Hall zakt af naar België in het kader van zijn tournee Straight Outta Oz Tour. In zijn tournee, passeert hij een veertigtal Amerikaanse en Europese steden waaronder Brussel. Hij treedt op in La Madeleine op 25 mei 2017. Todrick Hall heeft alles in zich om een echte ster te worden. Een atypisch parcours, talent en veel volharding hebben er voor gezorgd dat hij is uitgegroeid tot een echt fenomeen.
Na zijn optreden in de halve finale van het 9de seizoen van American Idol in 2010, bleef de jonge Texaan zijn universum scheppen rond zijn idolen. Naast een zangtalent, is Todrick Hall ook acteur, danser, choreograaf en regisseur.
Dankzij dit aspect begon zijn carrière. Hij lanceerde een serie succesvolle videoclips op YouTube, gewijd aan zijn muzikale idolen. De video’s verspreiden zich als een virus waardoor zijn pagina al meer dan 400 miljoen keer bekeken werd en hij vele fans kreeg waaronder Beyoncé. Eén van de meest iconische video’s is zonder twijfel "Straight Outta Oz". Dit uur durende visueel album schetst zijn herinterpretatie van de klassieker “Wizard of Oz” waarvoor Todrick heel wat bewordering heeft. Voor dat album nam hij maar liefst 16 clips op in twee weken tijd en postte steeds alles op YouTube. Het album draait rond een jonge dromer die een reis maakt op zoek naar geluk in de grote stad Oz Angeles.
Hij heeft bovendien zijn eigen documentairereeks gelanceerd op MTV en nam reclamespots op waarvoor hij eveneens de muziek componeerde.
Onlangs werd Todrick gekozen om de hoofdrol te spelen in "Kinky Boots" op Broadway.
Maar vooraleer hij optreedt op de New Yorkse planken, neemt de "yellow brick road" hem mee op een wereldtournee om "Straight Outta Oz" voor te stellen.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Todrick Hall'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie