Natalia Tickets

Goed nieuws voor alle fans van Natalia! Volgend jaar brengt onze Vlaamse pop- en souldiva een hernieuwde ‘In My Blood Tour’.

2017 wordt een druk jaar voor Natalia en haar fans. Zo zal de zangeres onder meer te zien zijn tijdens het derde seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ en is ze ook terug coach in 'The Voice van Vlaanderen'.

Van haar ‘In My Blood Summer Tour’ verschijnt op 18 december een live-dvd en ze sluit het jaar 2016 muzikaal af zoals ze het begonnen is... met een ijzersterke ballad. Haar nieuwe single 'Synchronize' werd geschreven en geproducet door Jud Friedman. 'Synchronize' is een voorbode van de in april te verschijnen 'In My Blood Deluxe Edition', waarop ook enkele nieuwe songs zullen prijken en het beste van Natalia's deelname aan 'Liefde Voor Muziek'.

Na de release van het album 'In My Blood Deluxe Edition' vat Natalia een hernieuwde ‘In My Blood Tour’ aan. De popster zal andermaal Vlaanderen doorkruisen en haar fans laten genieten van haar goudfluwelen soulstem en podiumpower.

1 Evenement voor Natalia 1 Evenement