Lollapalooza Tickets

Red Hot Chili Peppers, The Weeknd, Lana Del Rey en Editors headlinen de affiche voor de allereerste Lollapalooza Paris, die plaats vindt op 22 & 23 Juli op de Hippodrome de Longchamp in Parijs.

Deze buitengewoone line-up bevat ook namen als Oscar & The Wolf, Imagine Dragons, London Grammar, Alt-J, Pixies, The Roots, Marshmello, Liam Gallagher, The Hives, Martin Solveig, Glass Animals, Yellow Claw en nog veel meer. Verwacht je aan meer dan 40 artiesten, die optreden op vier verschillende podia.

Fans gaan een unieke ervaring beleven met alles wat Lollapalooza te bieden heeft, het beste van de Franse keuken, kunsttentoonstellingen en een plaats speciaal voor muziekliefhebbers die meer willen weten om de wereld te helpen rondom hun.

Lollapalooza verwelkomt muziekliefhebbers van alle leeftijden, inclusief kinderen. Kidzapalooza is een festival binnen een festival waar ouders en kinderen de kans krijgen, op een apart podium, gezinsvriendelijke muziek te verkennen door diverse activiteiten, zoals het creëren van hun eigen muziek, kunst en nog veel meer.

Lollapalooza is trots om Lollapalooza Paris aan te mogen kondigen als nieuwste lid van haar wereldwijd groeiende familie, na eerdere succesvolle internationale edities in Chili, Brazilië, Argentinië en Duitsland. Lollapalooza vierde in 2016 haar 25-jarige bestaan in Chicago in 2016, met ruim 400.000 fans, die gedurende 4 dagen genoten van 170 bands op 8 verschillende podia.

Kinderen jonger dan 10 jaar zijn gratis welkom op Lollapalooza, met een volwassen persoon.

4 Evenementen voor Lollapalooza 4 Evenementen

Evenementen in België (0)

Er werden geen evenementen gevonden in België.

Internationale evenementen Internationaal (4)