Kevin De Bruyne Cup Tickets

KVE Drongen en Kevin De Bruyne organiseren een internationaal voetbaltornooi U15, dat zal plaatsvinden op de terreinen van KVE Drongen. In totaal strijden 12 binnen- en buitenlandse ploegen een weekend lang om de felbegeerde KDB Cup Trofee.

Kevin De Bruyne, die een rasechte Drongenaar is, begon z’n voetbalcarrière als 6-jarige bij KVV Drongen –het huidige KVE Drongen. De populaire Rode Duivel werd al snel opgemerkt, en zou niet veel later een natuurtalent blijken.

Na amper 2 jaar verhuisde hij naar KAA Gent, waarna in België ook nog KRC Genk volgde. Van daar ging het in een sneltempo naar het buitenland: Chelsea, Werder Bremen, Wolfsburg en Manchester City, waar hij eind augustus een monstercontract tekende en meteen de duurste Belgische voetballer ooit werd. Maar ondanks de duizelingwekkende bedragen, zijn imm ense populariteit en z’n wereldklasse als voetballer, blijft Kevin met beide voeten op de grond. Met veel overtuiging zei hij ‘ja’ op de vraag of KVE Drongen samen met hem een jeugdtornooi mocht organiseren.

“Kinderen hebben mij altijd nauw aan het hart gelegen, zeker nu ik zelf vader ben geworden. Het is een eer om vanaf nu een kwalitatief hoogstaand jeugdtornooi te hebben met mijn naam.”

Dat z’n ouders en zus nog in Drongen wonen –de terreinen van KVE Drongen liggen bij wijze van spreken in hun achtertuin- en nog supporter zijn van KVE Drongen, maakten de beslissing nog makkelijker. Z’n ouders en management staan voor 100% achter het tornooi en verlenen graag hun medewerking aan de KDB Cup.

Sorry, geen resultaten gevonden voor 'Kevin De Bruyne Cup'

Probeer uw zoekopdracht aan te passen of klik op onderstaande categorieën.

Bladeren per categorie