Il Volo Tickets

Il Volo - Notte Magica, een eerbetoon aan de 3 tenoren! De bekroonde pop-operagroep Il Volo, keert terug naar ons land. Ditmaal worden ze op het podium begeleidt door een een voltallig orkest.

Met hun jongste album Notte Magica brengen ze hulde aan de drie tenoren José Carreras, Plácido Domingo en Luciano Pavarotti, die 26 jaar geleden een legendarisch optreden gaven in het Teatro delle Terme di Caracalla: Een mooie herinnering voor wie er toen bij was, en dé gelegenheid voor nieuwe fans om de magie van die nacht te herbeleven.

Piero Barone, Ignazio Boschetto en Gianluca Ginoble werden ontdekt door de gerenommeerde manager Michel Torpedine, die wereldfaam verwierf als ontdekker van de grote Italiaanse tenor Andrea Bocelli. Il Volo combineert traditionele opera en het klassieke symfonische repertoire met popmuziek. De zangers van Il Volo hadden maar een paar jaar nodig om indruk te maken op muziekliefhebbers overal ter wereld met hun zangtalent en podiumprésence.

Zo toerden ze onder andere met de legendarische zangeres Barbra Streisand. In 2015 wonnen ze het prestigieuze zangfestival van San Remo. Hiermee traden ze in de voetsporen van Italiaanse supersterren zoals o.a.Eros Ramazzotti, Laura Pausini en Andrea Bocelli. En ondertussen haalden hun albums wereldwijd meermaals platina.

1 Evenement voor Il Volo 1 Evenement

Evenementen in België (0)

Er werden geen evenementen gevonden in België.

Internationale evenementen Internationaal (1)